Oyun Stray 168 TL

Hocam bence çok kötü bir oyun, sadece çok tatlı çok tatlı diye hypelandığı için bence bu fiyat.

Bu oyun ''çöp'' değil, bu oyun eğer sizin için çöp niteliğindeyse, siz gerçekten çöp oyun oynamamışsınız demektir. Ayrıca ₺160 da para değil. Sattığım bir çelik zincirle eşdeğer. Bir çelik zincirim olacağına, şu oyunu alırım. Bu ülkenin en prestijli parası, ₺200, pul haline gelmiş, bunu hemen hemen hepimiz biliyoruz ama kanıksamakta güçlük çekiyoruz. Bu yüzden ₺160 etmez gibi yorumlar var, hikayenin kısalığından kaynaklı, ya da bazılarına göre ''bir hikayenin olmamasından kaynaklı'', bazılarına göre sadece bir yürüme simülasyonu olmasından vb kaynaklı, bu değerin altında satılması gerektiği yönünde ilginç fikirler dolaşıyor. Şu an hali hazırda hala zamlanmamış oyunlardan bir seçki yapılır, ₺160’ye daha iyi bir sepet oluşturulabilir; bu konuda kesinlikle hak veriyorum. O sepeti oluşturabilmenizdeki biricik opsiyonunuz da, o diğer oyunların hali hazırda henüz zam yememiş olmalarından kaynaklanmaktadır. Mesela, ₺15’e batman serisi alınabiliyor indirimde, elbette onu almak daha mantıklı. Yahut da Celeste gibi bir şaheser indirimde ₺7’ye alınabiliyorken, Terraria, Stardew Valley gibi oyunlar, dışarıda bir kafeye geçtiğinizde içtiğiniz çaydan daha ucuza alınabiliyorken henüz, haklısınız. Tüm oyunların ederleri güncellendiğinde, daha iyi anlayacaksınız ve göreceksiniz ki, ₺150’ye ne kadar boş beleş oyunlar var, giderim paşalar gibi Stray alırım ₺160’a diyeceğiniz günler olacak. Dur bekleyin bakın daha neler olacak. Bunlar güzel günleriniz.

Oyun köü falan değil. Siz sadece bir oyuna fazla anlam yüklüyorsunuz hepsi bu. RDR2 ile şu oyunu karşılaştıran var yani saçmalığa bak. Geçen gün sevgilim bana FIFA 24 hediye etti Steam'den bende çok sevindim kendisine dün bunu hediye ettim ve çok severek oynuyor. Herkese hitap eden bir oyun değil orası kesin. Ve sizin yere vurduğunuz kadar kötü olsaydı emin olun ödül almazdı. Gerçi pardon siz her şeyi klavye başında bilen kovboylardınız unuttum.

Bu oyunu da alalı baya oldu ama bir kere bile açıp oynamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…