Çözüldü Stream S06 harici HDD nasıl çalıştırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mesandro

Decapat
Daha fazla  
Merhaba (stream S06) şöyle bir taşınabilir disk almıştım ancak nedense yanında adaptörüde çıktı ve adaptörünü prize takıp diske bağlamazsam kullanamıyorum yardımcı olabilir misiniz? Ürünü Trendyol'dan aldım ama böyle bir şey olacağını düşünmemiştim bildiğim kadarıyla taşınabilir disklerin hiçbiri elektriğe ihtiyaç duymuyor ama ne kadar elektrik kullandığını bulabilirsem belki powerbankla kullanabilirim. Taşınabilir diski taşımak için aldım yanlış anlamayın yazılımcılıkla uğraşıyorum ve Starbucks'ta laptopum mu kullansın prizi taşınabilir diskim mi? O yüzden elektrik kullanımını soruyorum çünkü şarjı benim orada durucağım saatten hızlı biterse işimi yapamam.

Son düzenleme:
Çözüm
Tahmin ettiğim gibi hocam. Çıkışı 12V. 12V çıkış veren powerbank bilmiyorum. 12V ve 1,8A veren powerbank bulunabilir ve buna göre uç yapilabilirse olur. Normal ile olmaz hocam. Bir de uygun powerbank falan bulunsa bile batarya zayıfken güç kesintisi de olabilir. Normalde sağlıklı bir yol değildir.
Bazı modellerde adaptör var. Bunlar da genelde içinde 3,5" disk olanlar. Adaptörün üzerinden değerlere bakın. 12V ise powerbank ile zor.

P

Bazı modellerde adaptör var. Bunlar da genelde içinde 3, 5" disk olanlar. Adaptörün üzerinden değerlere bakın. 12v ise powerbank ile zor.

Powerbank 7500mahh olsa?

Bir.

Bazı modellerde adaptör var. Bunlar da genelde içinde 3, 5" disk olanlar. Adaptörün üzerinden değerlere bakın. 12v ise powerbank ile zor.

Bir de içinde adaptör olma sebebi nedir acaba?

Son düzenleme:
Dediğim gibi 3,5" HDD olanlarda oluyor
oluyor. Tek USB yeterli gücü veremediği için adaptör kullanmak zorunda kalıyorlar. 20000 mAh olsa bile voltaj değeri önemli. Yine dediğim gibi adaptörü kontrol edin. Resim de atabilirsiniz.

Tamamdır hocam. Ama adaptörün değeri önemli. Buna göre seçenekler düşünülebilir. 4 TB olduğu için içinde 3,5" HDD koymuşlar.

Adaptörün üzerinde etiket olur. Burada giriş ve çıkış voltaj bilgisi yazar. Bunun resmini de atabilirsiniz.

Adaptörün üzerinde etiket olur. Burada giriş ve çıkış voltaj bilgisi yazar. Bunun resmini de atabilirsiniz.
Model No:MP18-120150-AG
Input:100-240V-50/60Hz 0.5A Max
Output:12.0V 1.5A 18.0W
yazıyo fotoğraf atamadım bilgisayardayım model no sunu aratarak bilgileri daha iyi görebilirsin.

Tahmin ettiğim gibi hocam. Çıkışı 12V. 12V çıkış veren powerbank bilmiyorum. 12V ve 1,8A veren powerbank bulunabilir ve buna göre uç yapilabilirse olur. Normal ile olmaz hocam. Bir de uygun powerbank falan bulunsa bile batarya zayıfken güç kesintisi de olabilir. Normalde sağlıklı bir yol değildir.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı