Çözüldü Streamlabs'te oyun performansı düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cudibese1

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Streamlabs ile yayın açtığımda Valorant, CS:GO gibi oyunlarda performans kaybı yaşıyorum. FPS inanılmaz derecede düşmüyor ama 144 Hz akıcılığı yok oluyor ve ufak göze batan takılmalar meydana geliyor. Sistemim Ryzen 5 2600, RX590 8 GB, 16 GB RAM. 7 Upload hızım.

Çözüm
Yan monitörü çıkardıktan sonra sorun düzeldi. Acaba VGA-HDMI çevirici kullandığım için olabilir mi o monitörde?
Merhaba arkadaşlar. Streamlabs ile yayın açtığımda Valorant, CS:GO gibi oyunlarda performans kaybı yaşıyorum. FPS inanılmaz derecede düşmüyor ama 144 Hz akıcılığı yok oluyor ve ufak göze batan takılmalar meydana geliyor. Sistemim Ryzen 5 2600, RX590 8 GB, 16 GB RAM. 7 Upload hızım.

Başka bir program deneyin.
OBS gibi.

Yayını 1280x720 30 FPS yapmayı deneyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı