Zeki Sevgi Picopat Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #1 Arkadaşlar bilgisayarım Valorant'ta 200 FPS veriyor ve GPU kullanımı çok düşük. Sıcaklık değerlerim ise bu şekilde. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2025
Arkadaşlar bilgisayarım Valorant'ta 200 FPS veriyor ve GPU kullanımı çok düşük. Sıcaklık değerlerim ise bu şekilde.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.843 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #2 CPU modeli ne yazmıyor? Valorant oyununda GPU kullanımın az olması da normal CPU temelli bir oyun. Anakart sıcaklığı da epey fazla.
CPU modeli ne yazmıyor? Valorant oyununda GPU kullanımın az olması da normal CPU temelli bir oyun. Anakart sıcaklığı da epey fazla.
Zeki Sevgi Picopat Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #3 BERWAR dedi: CPU modeli ne yazmıyor? Valorant oyununda GPU kullanımın az olması da normal CPU temelli bir oyun. Anakart sıcaklığı da epey fazla. Genişletmek için tıkla... Cpu modelim i5 13400f ekran kartım 4060 dual fan 8gb BERWAR dedi: CPU modeli ne yazmıyor? Valorant oyununda GPU kullanımın az olması da normal CPU temelli bir oyun. Anakart sıcaklığı da epey fazla. Genişletmek için tıkla... buna ek olarak bf 5 de ultra ayarlarda ekran kartı kullanımım %60 70 seviyelerine sık sık düşüp drop yememe sebep oluyor BERWAR dedi: CPU modeli ne yazmıyor? Valorant oyununda GPU kullanımın az olması da normal CPU temelli bir oyun. Anakart sıcaklığı da epey fazla. Genişletmek için tıkla... ama valorant da 200 fps üstüne çıkamıyorum
BERWAR dedi: CPU modeli ne yazmıyor? Valorant oyununda GPU kullanımın az olması da normal CPU temelli bir oyun. Anakart sıcaklığı da epey fazla. Genişletmek için tıkla... Cpu modelim i5 13400f ekran kartım 4060 dual fan 8gb BERWAR dedi: CPU modeli ne yazmıyor? Valorant oyununda GPU kullanımın az olması da normal CPU temelli bir oyun. Anakart sıcaklığı da epey fazla. Genişletmek için tıkla... buna ek olarak bf 5 de ultra ayarlarda ekran kartı kullanımım %60 70 seviyelerine sık sık düşüp drop yememe sebep oluyor BERWAR dedi: CPU modeli ne yazmıyor? Valorant oyununda GPU kullanımın az olması da normal CPU temelli bir oyun. Anakart sıcaklığı da epey fazla. Genişletmek için tıkla... ama valorant da 200 fps üstüne çıkamıyorum
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.843 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #4 Stok soğutucu kullanıyorsun herhalde. O soğutucu o işlemci için yetersiz. Isınma kaynaklı drop yaşıyor olabilirsin.
Stok soğutucu kullanıyorsun herhalde. O soğutucu o işlemci için yetersiz. Isınma kaynaklı drop yaşıyor olabilirsin.
Zeki Sevgi Picopat Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #5 BERWAR dedi: Stok soğutucu kullanıyorsun herhalde. O soğutucu o işlemci için yetersiz. Isınma kaynaklı drop yaşıyor olabilirsin. Genişletmek için tıkla... üzerinde kule soğutucu var ama sanırım kaliteli değil BERWAR dedi: Stok soğutucu kullanıyorsun herhalde. O soğutucu o işlemci için yetersiz. Isınma kaynaklı drop yaşıyor olabilirsin. Genişletmek için tıkla... anakart sıcaklığı için ne yapabilirim sorun ne olabilir
BERWAR dedi: Stok soğutucu kullanıyorsun herhalde. O soğutucu o işlemci için yetersiz. Isınma kaynaklı drop yaşıyor olabilirsin. Genişletmek için tıkla... üzerinde kule soğutucu var ama sanırım kaliteli değil BERWAR dedi: Stok soğutucu kullanıyorsun herhalde. O soğutucu o işlemci için yetersiz. Isınma kaynaklı drop yaşıyor olabilirsin. Genişletmek için tıkla... anakart sıcaklığı için ne yapabilirim sorun ne olabilir
tspmb7 Decipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 950 Çözümler 23 10 Mart 2025 #6 Zeki Sevgi dedi: üzerinde kule soğutucu var ama sanırım kaliteli değil anakart sıcaklığı için ne yapabilirim sorun ne olabilir Genişletmek için tıkla... Kule soğutucu işlemciye tam oturmamış olabilir.
Zeki Sevgi dedi: üzerinde kule soğutucu var ama sanırım kaliteli değil anakart sıcaklığı için ne yapabilirim sorun ne olabilir Genişletmek için tıkla... Kule soğutucu işlemciye tam oturmamış olabilir.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.843 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #7 Macun yenileme yapabilirsin, soğutucu ayaklarını da kontrol et. Anakartın garantisi var mı?
Zeki Sevgi Picopat Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #8 BERWAR dedi: Macun yenileme yapabilirsin, soğutucu ayaklarını da kontrol et. Anakartın garantisi var mı? Genişletmek için tıkla... evet var ama servis 1 aydan önce kabul etmiyor soğutucu ayaklarında sorun gözükmüyor
BERWAR dedi: Macun yenileme yapabilirsin, soğutucu ayaklarını da kontrol et. Anakartın garantisi var mı? Genişletmek için tıkla... evet var ama servis 1 aydan önce kabul etmiyor soğutucu ayaklarında sorun gözükmüyor
tspmb7 Decipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 950 Çözümler 23 10 Mart 2025 #9 Zeki Sevgi dedi: evet var ama servis 1 aydan önce kabul etmiyor soğutucu ayaklarında sorun gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Soğutucuyu sallamaya çalıştığınızda hareket ediyor mu?
Zeki Sevgi dedi: evet var ama servis 1 aydan önce kabul etmiyor soğutucu ayaklarında sorun gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Soğutucuyu sallamaya çalıştığınızda hareket ediyor mu?
Zeki Sevgi Picopat Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #10 tspmb7 dedi: Soğutucuyu sallamaya çalıştığınızda hareket ediyor mu? Genişletmek için tıkla... hareket etmiyor ve şuan kontrol ediyorum anakartım boşta 65 derece işlemcim ise 35
tspmb7 dedi: Soğutucuyu sallamaya çalıştığınızda hareket ediyor mu? Genişletmek için tıkla... hareket etmiyor ve şuan kontrol ediyorum anakartım boşta 65 derece işlemcim ise 35