Strix 1080 TI Sıvı Soğutma Önerisi

MetaLchesH

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Meslek
Öğretim Görevlisi
Herkese merhaba,

Kendisinden memnun olduğum; fakat yavaş yavaş eskimekte olan grafik kartıma bir AIO takmak istiyorum. NZXT.'nin Kraken G12 kiti ile bunu gerçekleştirebilirim; lakin elimdeki iki AIO da G12 ile uyumlu değil. Corsair H115i şu an işlemciye takılı. Boşta duran bir Silverstone TD02-E AIO'um var. Bunu değerlendirmek istiyorum. Custom sıvı soğutmalara büyük paralar vermek istemiyorum. Sizce ne yapmam lazım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

G12 yi çok rahat modifiye edebilirsiniz aio nuzla uyumlu yapmak için piyasadaki her aio ile uyumlu yapılabiliyor youtube da videoları var.

G12 yi çok rahat modifiye edebilirsiniz aio nuzla uyumlu yapmak için piyasadaki her aio ile uyumlu yapılabiliyor youtube da videoları var.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Sanırım aşağıdaki liste işimi görecektir. AIO fanlarını ve G12'nin fanlarını grafik kartı üstünden kontrol edebilmem için başka bir şeye ihtiyacım var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…