K KayraBerk Decapat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 236 25 Ağustos 2022 #11 Wilfaelor dedi: 3K civarı bir fark var elden alırsan, ben Hepsiburada satıcısı üzerinden Hepsiburada'dan aldım, tavsiyem hafta başı sipariş verirsen 3 günde eline geçer. 18.600 liraya satın aldım ben. Genişletmek için tıkla... Teknosa'ya baktım 100 TL oyniyor fatura kestiricegim o yüzden interneti tercih etmedim.
Wilfaelor dedi: 3K civarı bir fark var elden alırsan, ben Hepsiburada satıcısı üzerinden Hepsiburada'dan aldım, tavsiyem hafta başı sipariş verirsen 3 günde eline geçer. 18.600 liraya satın aldım ben. Genişletmek için tıkla... Teknosa'ya baktım 100 TL oyniyor fatura kestiricegim o yüzden interneti tercih etmedim.
Wilfaelor Decipat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 1.982 Makaleler 2 Çözümler 5 25 Ağustos 2022 #12 KayraBerk dedi: Teknosa'ya baktım 100 TL oyniyor fatura kestiricegim o yüzden interneti tercih etmedim. Genişletmek için tıkla... İnternetten de fatura kesilebiliyor.
KayraBerk dedi: Teknosa'ya baktım 100 TL oyniyor fatura kestiricegim o yüzden interneti tercih etmedim. Genişletmek için tıkla... İnternetten de fatura kesilebiliyor.