Elektronik Strong M.2-Pro Rainbow 2 bakır borulu kule tipi soğutucu 189TL

Hocam 5 derece az değil bu arada. Üreticiler 1 hatta 0,5 derece düşüş için ne kadar para harcıyor.
Farkındayım da sence 300 liraya aldığın şey ile 2 derecenin hesabını mı yapacaksın. Sonuç olarak eğer 70-75 derecelerden 60 derecey düşürüyorsa mükemmel bir iş. 55 olması için aradaki 5 derece için 4 katı para vermeye gerek yok. Stock fan ile kıyaslayınca 200-300 liraya bu değerler çok iyi ama güzel bir kıyaslama yapmak lazım değerler 70-75'i buluyor yazmış o halde o kadar iyi değil. Tam birebir kıyaslamasını kafamda kuramadım.

Farkındayım da sence 300 liraya aldığın şey ile 2 derecenin hesabını mı yapacaksın. Sonuç olarak eğer 70-75 derecelerden 60 derecey düşürüyorsa mükemmel bir iş. 55 olması için aradaki 5 derece için 4 katı para vermeye gerek yok. Stock fan ile kıyaslayınca 200-300 liraya bu değerler çok iyi ama güzel bir kıyaslama yapmak lazım değerler 70-75'i buluyor yazmış o halde o kadar iyi değil. Tam birebir kıyaslamasını kafamda kuramadım.
2 bakır borulu soğutucunun 60'ta tutacağını bende düşünmüyorum açıkcası.

2 bakır borulu soğutucunun 60'ta tutacağını bende düşünmüyorum açıkcası.
Hikayeli oyunlarda en fazla 60 civarı oluyor ama daha yüksek yük durumlarında dahada ısınıyor.
Şahsen Kingdom Come'da çoğunlukla 50-58 arası görüyorum ama ani %50-60 kullanımlarda 62 derece çıkıp, iniyor. %'lik kullanıma göre çok değişiyor sıcaklık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı