Dostlar SATA 3 SSD var sanki HDD gibi dönme sesi çıkarıyor. Bozuk olabilir mi? Model Adata su 650.
bilader bu ses ne ozaman napıyım bu garanti girermi.SSD'lerden coil whine harici ses çıkamaz. Dönme gibi bir ses söz konusu olamaz.
SSD'den dediğiniz gibi bir sesin gelme ihtimali yerçekiminin olmama ihtimali ile aynı. Siz hesaplayın gerisini.bilader bu ses ne ozaman napıyım bu garanti girermi.
Ses rahatsız edici bi ses.SSD'den dediğiniz gibi bir sesin gelme ihtimali yerçekiminin olmama ihtimali ile aynı. Siz hesaplayın gerisini.
Birader bu ses ne o zaman ne yapayım bu garanti girer mi?
Kasada hdd yok bilader iyi sallıyon ha kulağımmı dayadım ssdyi çıkarıp.Gelen ses HDD kaynaklı olmasın? Başka türlü imkanı yok çünkü.
Bilader ssdyi kasadan ayıırıp kulagıma dayadım denedim ne alaka.Hocam o ses bende de geliyor o ses SSD den değil anaakrttan geliyor muhtemelen işlemci fanı olmalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.