Su akıtan ev şikayet edilir mi?

Zararınız çok değilse uğraşmayın davayla çok uğraşırsınız git gele değmez benim bir davam 2012'den beri sürüyor kazanıyorum ama devletin yargı sistemi her kazandığım davaya itiraz ediyor böyle saçmalıklarla karşılaşabilirsiniz.

Sıkıntılı borunun tamir edilmesi lazım. Onun içinde kırılıp bakılması, onarılması, yeniden fayans falan yapılması gerek. Bizim evde tuvalet kiler yatak odası ebeveyn banyosu(kiler olarak kullanıyoruz) ve birkaç yer akıyor küf tuttu akan yerler boya sıva alçı bir şey kalmadı.
Nereden baksanız en az 20-30 bin masraf vardır. Daha fazladır büyük ihtimalle

Sıkıntılı borunun tamir edilmesi lazım. Onun içinde kırılıp bakılması, onarılması, yeniden fayans falan yapılması gerek. Bizim evde tuvalet kiler yatak odası ebeveyn banyosu(kiler olarak kullanıyoruz) ve birkaç yer akıyor küf tuttu akan yerler boya sıva alçı bir şey kalmadı.
Nereden baksanız en az 20-30 bin masraf vardır. Daha fazladır büyük ihtimalle.

O zaman o dediğiniz yerlerin fotoğraflı kanıtlarını elinizde tutun ve düzgün ve anlaşılır bir dille bir dilekçe verin işlemler başlatılsın ama dediğim gibi uzun bir süreç karşı tarafla konuşup eğer dava açarsak kazanacağız ve avukat masrafları dosya masraflarınıda ödiceksiniz gibi şeyler söyleyip ikna edebilirsiniz bence şansınızı deneyin.

Dava açabilirsiniz. Eğer kiracı oturmadan önce yaşanmaya başlandıysa su akması suçlu ev sahibinindir. Kiracıdan sonra olmaya başladıysa suç kiracınındır. Her türlü iki taraftan birisi ödeyecek siz mağdur taraftasınız.

Uzlaşmamız imkansız.

Aynen öyle açtığımız davada haksız sayilmistik bir de 2 yıl sürekli babami mahkemeye çağırdılar. Ardindan babam farklı avukatla dava açtı ve kazandı. Bunların bitmesi 5 yıl sürdü o derece yavaş işliyor hukuk sistemimiz.

Dava konusundada akrabanız sonuçta uzlaşmaya gidin eğer uzlaşmayacaksa direk dava açın ben akrabalarimin çoğunu normal bir kişiden farklı tutmuyorum.

Uzlaşmamız imkansız. Aramızda hiç iyi değil zaten. Biz yaptırmayız yaptırmak istiyorsanız buyurun yaptırın diyorlar.

Uzlaşmamız imkansız.

Uzlaşmamız imkansız. Aramızda hiç iyi değil zaten. Biz yaptırmayız yaptırmak istiyorsanız buyurun yaptırın diyorlar.

O zaman güzel hazırlanmış bir dilekçeyle şikayet edin sıkıntılı kısımların fotoğraflarını çekin ustalar yaparken biraz fotoğraf çekin alabiliyorsanız giderlerin faturalarını alın kanıt olarak sunarsanız çok daha hızlı ilerler ve olumlu sonuç alma olasılığınız artar.

O zaman güzel hazırlanmış bir dilekçeyle şikayet edin sıkıntılı kısımların fotoğraflarını çekin ustalar yaparken biraz fotoğraf çekin alabiliyorsanız giderlerin faturalarını alın kanıt olarak sunarsanız çok daha hızlı ilerler ve olumlu sonuç alma olasılığınız artar.

Akan yerlerin videoları var elimde. Biz yaptırmayacağımız için ustalar yaparken video çekemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı