Şu an kullandığınız ekran kartı nedir ve memnun musunuz?

Yer
Kastamonu
Şu an kullandığınız ekran kartı nedir ve memnun musunuz arkadaşlar? O ekran kartında hangi tür oyunları oynuyorsunuz.
Örnek: ( benim ekran kartım )
-Sapphire R7 260X 2 GB GDDR5 128 bit.
-Kartımdan memnunum. Online oyunları gayet akıcı oynatıyor. Hikayeli oyunlarda da Low ayarlardac 40-45 FPS vermekte.
-Oynadığım oyunlar PUBG Steam, God of War, Wolfteam, Valorant, PUBG Mobile, Super People, ETS 2, Apex Legends.

Gigabyte Aorus RTX 3060 Elite, memnunum ama 6900XT yükseltmeyi düşünüyorum.
Monitorün 1080p ise tavsiye etmem, monitör masrafı da çıkar. Kart fena ama.

6900xt, 4k 144hz'in hakkını güzel veriyor. Apex, bloodhunt, forza horizon 4. Kart sana her istediğini veriyor.

GTX 745 4 GB kullanıyorum (215TL'ye aldım), yani DDR3 olduğu halde GT 730 ve R7 240'ın DDR5 modellerine göre bile daha iyi diyebilirim. Valorant gibi oyunlarda 1080p high ayarlarda işlemcinin de desteği ile 100FPS'i aşıyor. GTA V Online +45FPS ve FH4'de +35FPS de NVIDIA NIS ile düşük çözünürlük ve yükseltilmiş grafik ayarları ile acısada öldürmez tadında bir oyun deneyimi sunuyor, aynı şekilde BF1'de oynanıyor ancak PUBG oynamak istersen NVIDIA NIS ile bile imkansız. Okul ve iş durumumun şekillenmesine göre RX 6600 ya da bütçemi zorlayıp RX 6900XT'ye terfi etme niyetindeyim.

Ben memnunum ve ileri de de daha memnun olacağım.
İlk aldığım da mesela 20 FPS olan oyunda artık 45-60 alabiliyorum.

Hem uygulama, hem sürücü tarafından sürekli bizim yararımıza güncelleme çıkıyor ve yazılımla işi çözüyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı