Şu an kullandığınız ekran kartı nedir ve memnun musunuz?

Yer
Kastamonu
Şu an kullandığınız ekran kartı nedir ve memnun musunuz arkadaşlar? O ekran kartında hangi tür oyunları oynuyorsunuz.
Örnek: ( benim ekran kartım )
-Sapphire R7 260X 2 GB GDDR5 128 bit.
-Kartımdan memnunum. Online oyunları gayet akıcı oynatıyor. Hikayeli oyunlarda da Low ayarlardac 40-45 FPS vermekte.
-Oynadığım oyunlar PUBG Steam, God of War, Wolfteam, Valorant, PUBG Mobile, Super People, ETS 2, Apex Legends.

RX 570 4 GB, memnunum.

2080 Super kullanıyorum. Sniper Elite 5 doku tasarımcılığı yapıyorum. Çok memnunum.

Bir tane GT1030 bir tane RX550 var elimde aktif olarak kullandığım bir kart yok. GT1030'u GTX1050 ile takaslayacağım yakında. 1050'nin performansını seviyorum daha önce kullanmıştım.

Haha. Çoğu kişi güzelim kartlardan şikayetçi. Celeron'un dahili ekran kartını kullanıyorum. Memnun değilim. Bakalım kötüsü çıkacak mı?

Son düzenleme:
1650 kullanıyorum. Yeni çıkan oyunlarla birlikte ultra oynama hevesim çok fazla arttı. Bu yüzden satıp 6600XT veya 6700XT alma planlarım var. Hatta bunun için bir miktar dolar bozdurdum bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…