- Makaleler
- 3
İleride nasıl bir yaşantım olacak, arkadaşlarım olacak ve nerede yaşayacağımı.
Evet hocam ama 4gb ram var ve i3 kullanıyorum. Neyse devam etmeyelim bence yeri burası değil çünküBIOS'tan sanallaştırma açık mı? Sistemin çok düşükse yapılabilecek pek bir şey yok.
Karbon (c) oluyorsun dostum. Tekrar doğum felan maalesef yok. En azından bilim böyle söylüyor yoksa cennet cehennem olsun tabi ben de çok isterim.Ölünce ne oluyor acabaSonu bitmeyen bi' karanlıkta bekliyor muyuz yoksa Cennet Cehennem kavramı gerçekten var mı? Yoksa tekrardan mı doğuyoruz
Kafamda deli sorular.
Size bir tavsiye vereyim, zamanında yaptığım ve çok pişman olduğum bir hatayı yapıyorsunuz. Kimsenin sizin için ne düşündüğünü önemsemeyin. Tabii ki fikirlere önem verin ancak kafanıza takmayın. Yoksa benim gibi kafayı yersiniz.Arkadaşlarım benim hakkımda ne düşünüyor?
O nasıl oluyor?Sen optimize ettiğin zaman kasmayı bırakacak.
Abimler gidip gelmisler tabiiKarbon (c) oluyorsun dostum. Tekrar doğum felan maalesef yok. En azından bilim böyle söylüyor yoksa cennet cehennem olsun tabi ben de çok isterim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.