Su an PC toplamak icin uygun bir vakit mi?

Saykovski

Centipat
Su an sizce PC toplamak icin uygun bir vakit mi? R5 2600 falan kullanayacağım islemci olarak 3600'ler cikti. Sizce 2600'lerin fiyatlari daha duser mi? Bir de RX 5500 cikicak o zamanda RX 580'lerin fiyati duser mi? Yoksa su an Turkiye'nin siyasi durumundan dolar falan firlar mi? Fikriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 5 2600 fiyatının kalıcı olarak düşmesi için yeni model çıkmalı. Onun dışında indirimleri takip edersen 730 ₺'ye kadar düşüyor. Vatan KDV indiriminde 715 ₺'ye görmüştüm. Ve acelen yoksa 29 Kasım ve 2 Aralık'a kadar beklemeni tavsiye ederim.

Uygun fiyatlı olarak millet revizyon 12nm Ryzen 5 1600 + B450 anakart ile toplamaya başladığını görüyorum. Söylenenlere göre 2600 yakın bir performans veriyormuş ve fiyatı da oldukça uygunmuş. Sinerji ve teknobiyotik dekiler 12nm revizyon diyorlar. Forum da konular var araştır derim. Vakit olarak da yıl sonu indirimleri kara cumalar falan kovalanabilir. Fakat doların da ne olacağı tam kestirilemiyor. Bence ihtiyaç varsa beklenmemeli.

Şu saatten sonra dolar daha düşmez artışa geçti bir kere ne kadar erken alırsanız kârdır.

Yazın alacağım sistemi dün aldım 500 tl falan ucuza geldi. yeni ryzen işlemci ve rx ekran kartları biraz ucuzlattı ama dahada ucuzlamaz bence

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı