Şu an PS 5 almak mantıklı mı?

Eym26

Picopat
Daha fazla  
Kulağa biraz saçma soru gelebilir ama benim için değil. Seneye haziran gibi PS 5 almaya düşünüyorum ama 6 çıkacak 2028 gibi. Sizce alınır mı? Mantıklı mı? Pro modelinden almayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mevcut bir PC'niz var mı? Eğer yoksa takılmalık alınabilir. 2028'e kadar beklemeye değer mi bilemiyorum 3 yıl sonranın koşulları ne olur belli değil.

Son 1-2 hafta içinde fiyatlar 3-5 bin TL arttı. Örneğin dijital versiyon 18-20'ye bulunabilirken şimdi 23-25 bin TL. Keza diskli versiyon da epey yükselmiş. Bana koyardı şahsen almazdım, Pro olanı kovalardım.

Biraz aşağı kaydırarak fiyat eğrisindeki artışları görebilirsin.

Arkadaşlar seneye gelecek param. O yüzden artması sıkıntı değil sizce alınırmı onu soruyorum

Son 1-2 hafta içinde fiyatlar 3-5 bin TL arttı. Örneğin dijital versiyon 18-20'ye bulunabilirken şimdi 23-25 bin TL. Keza diskli versiyon da epey yükselmiş. Bana koyardı şahsen almazdım, Pro olanı kovalardım.

Biraz aşağı kaydırarak fiyat eğrisindeki artışları görebilirsin.
1 aydır PS5 almayı düşünüyordum (Sadece GTA6’yı 1 sene erken oynamak için) geçen bi baktım fiyatlar %30 artmış aynı durum Xbox Series X’de de var hatta onun fiyatları neredeyse %50 artmış. Bir anda ne oldu da bunların fiyatları bu kadar arttı tekrar eski fiyatlara düşme durumu olur mu? Bildiğim kadarıyla ek bir vergi vesaire gelmedi dolar hala aynı seviyelerde bu nasıl oluyor çok şaşkınım gerçekten.

2028'e kadar yaşayacak mısın, o zaman o konsolu almaya paran olacak mı? Belki çok absürt bir fiyata çıkacak. Bu soruların cevabını kesin ve net veremiyorsan alıp keyfine bakarsın. Zamanı gelince de değiştirmek istersen PS5'i satıp üzerine eklersin.

2028'e kadar yaşayacak mısın, o zaman o konsolu almaya paran olacak mı? Belki çok absürt bir fiyata çıkacak. Bu soruların cevabını kesin ve net veremiyorsan alıp keyfine bakarsın. Zamanı gelince de değiştirmek istersen PS5'i satıp üzerine eklersin.
Belki yaşarım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı