Adam daha millietçiliğin ne olduğunu bilmiyor. Bu saatten sonra da öğrenebilir mi bilinmez.Şaka mı yapıyorsunuz?
Adam daha millietçiliğin ne olduğunu bilmiyor. Bu saatten sonra da öğrenebilir mi bilinmez.Şaka mı yapıyorsunuz?
Emin misin?
Eki Görüntüle 1491116
E neden? Darbeci.Babası Japonya'ya sürgün edildiği için.
O aday olmamış hocam yoksa ona vercektim. En sevdiğim o.Sanırım yeşil çaylı olan vardı o daha iyi.
Öncelikle 25 yaşında değilim. Kaç farklı iktidar gördüğüm önemli değil. Bu zamana kadar ülkenin iyi olduğunu görmedim, insanların çoğu hep fakir-orta halliydi. Ülke gün geçtikçe kötüye ilerledi, ilerlemeye de devam ediyor. Diyecek çok daha fazla şeyim var ama Silivri soğuktur.25 yaşındasın. Kaç tane farklı iktidar gördün de hepsi aynı diyebiliyorsun?
Ama şartlar hiçbir zaman aynı değildi. Mesela eskiden ambargo yediğimiz için ekonomi kötüydü ama günümüzde şartlar bizim adına olumlu yönde değiştiği halde hala ekonomik olarak sıkıntılar var.Bu zamana kadar ülkenin iyi olduğunu görmedim, insanların çoğu hep fakir-orta halliydi. Ülke gün geçtikçe kötüye ilerledi, ilerlemeye de devam ediyor.
Süleyman Soylu daha iyi.Ümit Özdağ'ı, İçişleri Bakanı olarak görmeyi o kadar çok isterim ki.
Sol parti zamanında ülkede araba yoktu.Ama şartlar hiçbir zaman aynı değildi. Mesela eskiden ambargo yediğimiz için ekonomi kötüydü ama günümüzde şartlar bizim adına olumlu yönde değiştiği halde hala ekonomik olarak sıkıntılar var.
Ecevit zamanında Game Pass yoktuSol parti zamanında ülkede araba yoktu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.