Su anki hayalleriniz nelerdir?

Bir tane Kawasaki ZX6R 2015 alacaksın aga, akacaksın yollara. :) Ve müstakil geniş bir evin üst katında normal genişlikte bir camın önünde bir fincan kahve (niyetli olanlar affetsin :)), ve 2 monitör birleştirilmiş bir PC açmışım Adobe Premiere'i videodan video ya atlıyorum falan. :D
Sizce de güzel değil mi? :D
Bir de Altın Elbiseli Adam sözü eklemek isterim:
"Binlik çok, altı yüzlük iyi" :)
-Barkın Bayoğlu (Altın Elbiseli Adam)

çikolatalı küba purosu içmek gibi değişik hayallerim var :D
Sağlığa zararlı hocam. :D
Düzenleme: Ben en önemlisini unuttum bir de Specialized marka bir yol bisikleti almak.

Para biriktirmeyi tamamlayıp iyi bir yol bisikleti almak ve arkadaşlarımla beraber günlerce şehirler-arası gezmek, Marmara ve Ege sahillerine, Türkiye-Yunanistan sınırına (Meriç nehri) gitmek. Hiç görmediğim yerleri, sahilleri görmek istiyorum bu yaz.

Sağlığa zararlı hocam. :D
Hocam alabilsem çok pahalı falan tadı güzel orjinal diyorlar aşırı pahalı. Bir çikolatalı puro 50 TL, küba purosu olunca 250 TL. Daha önce vanilyalı, Irak ve çikolatalı puro içmiştim zaten.

(Meriç nehri) gitmek.
Oraya kadar gidersin ama Meriç nehrini bisiklet ile gezemezsin, hele ki yol bisikletiyle, mecburen inip yürümen lazım. Ben Meriç nehrinin bir kısmına bisiklet ile ulaşımı zor sağladım, zorluk maceradır dersin şimdi ama bir yerden sonra eziyet oluyor. Hele birde yanındaki arkadaşın öküz ise iyice yandın. Harika bir bölge gidip görmeniz lazım, tavsiyem gün doğumundan hemen önce bölgede olun. Çok güzel kareleri kaçırdım, çünkü makinemin şarjı bitmişti. :(

Oraya kadar gidersin ama Meriç nehrini bisiklet ile gezemezsin, hele ki yol bisikletiyle, mecburen inip yürümen lazım. Ben Meriç nehrinin bir kısmına bisiklet ile ulaşımı zor sağladım, zorluk maceradır dersin şimdi ama bir yerden sonra eziyet oluyor. Hele birde yanındaki arkadaşın öküz ise iyice yandın. Harika bir bölge gidip görmeniz lazım, tavsiyem gün doğumundan hemen önce bölgede olun. Çok güzel kareleri kaçırdım, çünkü makinemin şarjı bitmişti. :(
Olsun, yürümekten zarar gelmez. Enez taraflarına gidip hem Türkiye hem Yunan açıklarını görmek istiyorum. Bilgilendirdiğin için sağol :)

Bisiklet kiralamak diye bir şey var. Bir bölgeyi bisikletle gezmek için illa bisiklet sahibi olmak gerekmiyor, yakın bir yerden bisiklet kiralayın keyfinize bakın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı