1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 7 Şubat 2021 #81 ReizRamazan dedi: Arkadaşlar PC toplamak hayaliniz olmasın. Gelip geçici bunlar. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Hayatta bundan daha büyük hedefler ve hayaller var.
ReizRamazan dedi: Arkadaşlar PC toplamak hayaliniz olmasın. Gelip geçici bunlar. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Hayatta bundan daha büyük hedefler ve hayaller var.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 7 Şubat 2021 #82 Eden Dust dedi: Toplama PC eziyetten başka bir şey değildir. Aklınız ve bütçeniz varsa iyi bir oyun laptopu alın, keyfinize bakın derim. Hayalim yok, hayata bırakıyorum. Elimden geldiğince çabalıyorum. Genişletmek için tıkla... 2017'nin en iyi şakası
Eden Dust dedi: Toplama PC eziyetten başka bir şey değildir. Aklınız ve bütçeniz varsa iyi bir oyun laptopu alın, keyfinize bakın derim. Hayalim yok, hayata bırakıyorum. Elimden geldiğince çabalıyorum. Genişletmek için tıkla... 2017'nin en iyi şakası
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 7 Şubat 2021 #83 5 vakit namaz kılmaya başlamak, derslerde daha iyi olmak ve çift keleş olmak.
kivkivo Centipat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 51 Yer İzmir Kemalpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #84 limoon dedi: Benim su anki hayalim, istegim bir PC almak olabilir, bende var ama toplamanın tadı bir baska Kisacasi su anki hayalleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Sağlıklı, para olmasa da huzurlu olmak veya son model bir Mercedes
limoon dedi: Benim su anki hayalim, istegim bir PC almak olabilir, bende var ama toplamanın tadı bir baska Kisacasi su anki hayalleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Sağlıklı, para olmasa da huzurlu olmak veya son model bir Mercedes
R Raptor_Z Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 510 7 Şubat 2021 #85 Pandemiden sonra gelişmiş bir ülkeye göç etmek.
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #86 Şu anki tek hayalim artık ölmüş konularımın tekrar canlandırılmaması, sanırım.
Red Alert 2ci Adam Picopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer O'nun peşinde 7 Şubat 2021 #87 Dünya'nın en iyi müzik grubunu kurup o grupta lead gitarist ve vokal olmak , aktör olmak , trilyoner olmak , Harvard moleküler biyoloji ve genetik bölümünde okumak ve O.
Dünya'nın en iyi müzik grubunu kurup o grupta lead gitarist ve vokal olmak , aktör olmak , trilyoner olmak , Harvard moleküler biyoloji ve genetik bölümünde okumak ve O.