Su anki hayalleriniz nelerdir?

İş yorgunluğu, kısıtlı zaman ve yapılması gereken diğer işler yüzünden bende aşırı derecede her şeye üşenir oluyorum. Fakat yeteri kadar zaman olduğunda dinlenip gücümü topluyorum, ardından yapılması gereken acil olan diğer işleri hallediyorum. Daha sonra hiçbir şeye üşenmiyorum, o an yapmak istediğim neyse onu yapıyorum.

Örneğin bugün haftalık iznimi kullanıyorum, haftada bir gün izinliyim. Bugün hiçbir şey yapmamaya ve bol bol dinlenmeye karar verdim. Bir kaç dakika önce kablosuz faremin pili bitti ve evde başka AA pil yok. Bende AAA pil taktım, farenin çalışması için alüminyum folyo kullandım. Gidip pil almaya bu kadar üşeniyorum.

Zaman olunca her şeye enerji bulunabiliyor.

Bakınız: Hayatımızı Satıyoruz!

Asosyallikten kurtulup, arkadaş edinip güzel vakitler geçirmek. Çünkü şu an iki çay içip muhabbet edecek bir insan bile bulamıyorum. Evde oturmak çok sıkıcı. Neden asosyal olduğum da bellidir herhalde, burası bir teknoloji sitesi olduğuna göre. :like:
Sosyal çevre edinmek bir bakıma hem kolay hem zor... Bu sizin kişiliğiniz, insanlara yaklaşma biçiminiz ve ilgi alanlarınızla doğru orantılı. Tabi ki liste uzar ama öncelikle sizin internet haricinde ne ile uğraşmaktan hoşlandığınızı bulup o alana doğru yönelmeniz gerek. Mesela ben spor ile uğraşıyorum, öyleyse bu doğrultu da arkadaş edinebilir miyim, diye bakmalıyım. Çünkü sosyal çevre sadece sizin açınıza göre şekillenmez. Yani karşılıklı olarak aynı istek ve gayeler olmalı, en azından benzer. Örneğin şuanda biz Technopat sitesindeyiz... Peki neden? Eminim ki ortak cevap Editörleri seviyoruz ve teknoloji haberi okuyoruz olacaktır... Hayatta başarılar. (y)

Hayattaki hedefleriniz size yakın olanlar olsun. Çünkü uçuk kaçık hayaller kurmak yerine yapabileceğinize kesin gözüyle baktığınız hedefleri yapa yapa merdivenleri çıkıp en sonunda o büyük hedefinize gitmek size ''öz güven''verir... Öz güven deyip geçmeyelim! Türkiye'de milyonlarca öğrenci bundan yoksundur ve tahtaya çıkmaya bile cesaret edemez. Bunu oldukça deneysel bir şekilde tecrübelerime dayandırıyorum ve gerçektir.

Bisiklet kiralamak diye bir şey var. Bir bölgeyi bisikletle gezmek için illa bisiklet sahibi olmak gerekmiyor, yakın bir yerden bisiklet kiralayın keyfinize bakın.
Mantıklı ve etkili bir çözüm yolu ancak bazı forumlarda okuduğuma göre bazı bisikletler aşırı bakımsız ve çöp oluyormuş. Yani çöp derken, fren teli artık kendinden geçmiş vs. (n)
Ama tabi ki kiralamak söylediğim gibi etkili bir çözüm. (y)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı