Su Bazlı Kapı Boyası İyi midir?

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Marshall su bazlı Amerikan panel kapı boyası gördüm Marshall Su Bazlı Amerikan Panel Kapı Boyası 2.5 lt Beyaz … : Amazon.com.tr: Yapı Market yağlıboya kokusu ile ev halkını rahatsız etmeden kapıları boyasam nasıl olur? Kullanan, bilgisi ya da bir fikri olan var mı acaba? Evde eski tip yağlıboyayla boyanmış kapı da var, sonradan takılmış hiç boyanmamış Amerikan panel kapı da. Boyanmamış kapıda da bir astar vardır boya vardır herhalde? İnternette zımparalamak gerek diyenler var.

Marshall su bazlı Amerikan panel kapı boyası gördüm Marshall Su Bazlı Amerikan Panel Kapı Boyası 2.5 lt Beyaz … : Amazon.com.tr: Yapı Market yağlıboya kokusu ile ev halkını rahatsız etmeden kapıları boyasam nasıl olur? Kullanan, bilgisi ya da bir fikri olan var mı acaba? Evde eski tip yağlıboyayla boyanmış kapı da var, sonradan takılmış hiç boyanmamış Amerikan panel kapı da. Boyanmamış kapıda da bir astar vardır boya vardır herhalde? İnternette zımparalamak gerek diyenler var.
İyidir bence güzel marka.

Su bazlı için o kadar bir bütçeniz varsa Filli Boya tercih etmeniz yararınızadır. Marshall rakiplerine oranla kaliteli ürünler üretmiyor.
Yağlı boyalı kapınız için astar almalısınız. Su bazlı boyayı yağlı üstüne vurduğunuzda tutunamaz, kavlayarak gelir. Amerikan panel ve boyanmamışta doğrudan kullanabilirsiniz.
*Astarı 1Kg'lık alabilirsiniz, sadece yağlı boyalı kapınız için. Galon kapı boyası pervazlar dahil olmak üzere ~8 kapı boyar. Gerisi elinizde kalmasın.

Amazon üzerindeki fiyatı abartı. Herhangi bir Filli bayisinden daha ucuza temin edebileceğinizi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı