Su dökülen bilgisayar kapanıyor

Memoyz

Decapat
Daha fazla  
Dizüstü bilgisayarıma su dòküldü. Hemen pecete ile kuruladim. Sonra bir şey olmaz deyip oyuna döndüm. Sonra bi an da ekran siyah oldu. Bilgisayarın fişini çekip bataryası soktum. Sonra bir süre bekleyip tekrar taktım, çalıştırdım. Bilgisayar dedim tamam çalışıyor. PC açıldı fon Discord'u açtım. Sonra Google'i acar açmaz tekrar siyah erkan verdi. Ne yapmam gerekiyor?

Dizüstü bilgisayarıma su dòküldü. Hemen pecete ile kuruladim. Sonra bir şey olmaz deyip oyuna döndüm. Sonra bir an da ekran siyah oldu. Bilgisayarın fişini çekip bataryası soktum. Sonra bir süre bekleyip tekrar taktım, çalıştırdım. Bilgisayar dedim tamam çalışıyor. PC açıldı fon Discord'u açtım. Sonra Google'i acar açmaz tekrar siyah erkan verdi. Ne yapmam gerekiyor?

Içini açıp kurulamak. Anlamadım amacınız bilgisayarı yakmak mı acaba?

Dizüstü bilgisayarıma su dòküldü. Hemen pecete ile kuruladim. Sonra bir şey olmaz deyip oyuna döndüm. Sonra bir an da ekran siyah oldu. Bilgisayarın fişini çekip bataryası soktum. Sonra bir süre bekleyip tekrar taktım, çalıştırdım. Bilgisayar dedim tamam çalışıyor. PC açıldı fon Discord'u açtım. Sonra Google'i acar açmaz tekrar siyah erkan verdi. Ne yapmam gerekiyor?

Tam kurulamadan elektrik verirseniz hallolabilecek bir şeyi de sikintiya sokmus olabilirsiniz.
Bir tamirciye gondermek en iyi secim.

Dizüstü bilgisayarıma su dòküldü. Hemen pecete ile kuruladim. Sonra bir şey olmaz deyip oyuna döndüm. Sonra bi an da ekran siyah oldu. Bilgisayarın fişini çekip bataryası soktum. Sonra bir süre bekleyip tekrar taktım, çalıştırdım. Bilgisayar dedim tamam çalışıyor. PC açıldı fon Discord'u açtım. Sonra Google'i acar açmaz tekrar siyah erkan verdi. Ne yapmam gerekiyor?
Kurumadan sistemi açmışsın laptobu balkona ters as birkaç gün beklesin öyle tekrar aç açılmazsa bilgisayarcıya ver o yapsın.

Döküldüğü anda bilgisayarın fişini çekecek, içini açıp bir güzel kurulayacak ve 1 gün bekleyecektiniz. Yine içini kurulamaya çalışın. Yine aynı hatayı alırsanız bilgisayarı bir servise götürmek iyi olacaktır.

Hocam yorgan mi bu? Oyle hallolabilecegini sanmıyorum.
Hocam dediginiz gibi yorgan olmadıgı için peçeteyle silip devam etmeniz de yanlış. Pirince sokun 24 saat beklesin. Ne olmaz ise servise gönderin fakat kullanıcı hatası olduğu için ücret mukabilinde çıkar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı