Su hazneli vantilatörde suyun içine koku koymak sorun yaratır mı?

closed.selim

Decipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
Kule tipi vantilatör. En aşağısında su haznesi var. İçine buz kabı falan koyuyorsun soğuk hava vererek serinletiyor ortamı. Ben bu suyun içine lavanta, gül, nane gibi kokuları her seferinde tek tek koysam bir zararı olur mu? Odamın güzel kokması için.

Konu dışı olacak ama üründen memnun musunuz ve ürün linki atabilir misiniz?
Hocam ben koçtaştan aldım. Ve bakıyorum ama üstünde bir marka vs. isim yazmıyor bu yüzden link veremiyorum.

Ayrıca kendi görüşlerim:

Ürün normal olarak 3 modda çalışabiliyor fan hızı olarak. En düşük modu bile bence iyi üflüyor havayı. En altta 5 mi 8 litrelik mi ne su haznesi var. Yarıya kadar doldurup ben içine bu kalıplarını atıyorum. Ürün içerisinden 2 adet buz kalıbı geliyor ve içinde sıvı var. Ne sıvısı olduğunu bilmiyorum üstünde içmeyin yazıyordu. İkisini koyunca biraz bekleyip çalıştırınca klima gibi bir etkisi olmuyor. Böyle odadan odaya fark edilecek bir hissiyatı olmuyor. Ancak üflediği hava soğuk olduğu zaman seni üşütecek cinsten üflüyor. Buz gibi değil ama serin bir hava üflüyor. Benim odam batıya bakıyor ve öğleden sonra cehennem sıcağı oluyor. Bu sebepten aldım ders çalışabilmek için. Ve memnunum. "şu olsa daha iyi olurmuş" demiyorum. Bana yetiyor.

Ayrıca ben aldığımda mağaza fiyatı 5500dü sanırım. İnternet sitesinde daha uygun galiba çünkü aynısını ya çok ucuza koymuşlar ya da aynısını koymamışlar. Fiyat farkı çok var.

Hocam ben Koçtaş'tan aldım. Ve bakıyorum ama üstünde bir marka vs. isim yazmıyor bu yüzden link veremiyorum.

Ayrıca kendi görüşlerim:

Ürün normal olarak 3 modda çalışabiliyor fan hızı olarak. En düşük modu bile bence iyi üflüyor havayı. En altta 5 mi 8 litrelik mi ne su haznesi var. Yarıya kadar doldurup ben içine bu kalıplarını atıyorum. Ürün içerisinden 2 adet buz kalıbı geliyor ve içinde sıvı var. Ne sıvısı olduğunu bilmiyorum üstünde içmeyin yazıyordu. İkisini koyunca biraz bekleyip çalıştırınca klima gibi bir etkisi olmuyor. Böyle odadan odaya fark edilecek bir hissiyatı olmuyor. Ancak üflediği hava soğuk olduğu zaman seni üşütecek cinsten üflüyor. Buz gibi değil ama serin bir hava üflüyor. Benim odam batıya bakıyor ve öğleden sonra cehennem sıcağı oluyor. Bu sebepten aldım ders çalışabilmek için. Ve memnunum. "şu olsa daha iyi olurmuş" demiyorum. Bana yetiyor.

Ayrıca ben aldığımda mağaza fiyatı 5500dü sanırım. İnternet sitesinde daha uygun galiba çünkü aynısını ya çok ucuza koymuşlar ya da aynısını koymamışlar. Fiyat farkı çok var.

Hocam bende aldım son zamanlarda sürekli karşıma çıkan kiwinin fanını aldım beklediğim kadar kaliteli değil ama dediğiniz gibi fanı bile gayet yeterli ve iş görüyor ayrıca benim aldığım modeli şarjlı sanıyordum fakat sadece prizde çalışıyormuş o biraz üzdü şimdilik bir sorunum yok ama malzeme kalitesi biraz kötü gibi düşürsem kırılacak gibi bir his alıyorum dokunuırken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı