Havalar çok sıcak ve bu sıcak havalarda su içmeyi ihmal etmeyin. Su, vücut açısından da çok gerekli ve serinlemenin en iyi yoludur. Buz gibi su içmeyi ihmal etmeyin.
Havalar çok sıcak ve bu sıcak havalarda su içmeyi ihmal etmeyin. Su, vücut açısından da çok gerekli ve serinlemenin en iyi yoludur. Buz gibi su içmeyi ihmal etmeyin.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Arıtma taktırdığımızdan beri su içimini de arttırdım. Damacana gibi bitme derdi yok. Git gel hap içeceksin bardak al iç, susadın bardak al iç. Çok pratik.
Kilo verme sürecine girdiğim günden önce 1.5 litre su içiyordum fakat son 3 aydır günde neredeyse 4 litreye yakın su içiyorum. Hem sağlığımız için yararlı hem de kilo verdiriyor.