Hocam su içmeyi unuttum.Düzenlendi.
Hocam su içmeyi unuttum.Düzenlendi.
Suyu ev denilen barınma merkezlerindeki mutfaktaki lavabo adı verilen altında kazanımsı bir şey olan yerden doldurabilir ya da sebil adlı dikdörtgen, 2 ya da 3 ışıklı şeyden doldurabilirsiniz. Bazen buzdolabı adlı metal genelde 2 kapılı yerde de bulunur.Hocam peki suyu nereden bulabiliriz ilk defa duydum.
Manuel de suyu içerken adımları düşünerek yaparsanız manuel olarak yaparsınız.Manueli var mı?
Aklıma bu geldi:Hocam uzundur bu incelemeyi arıyordum sağolun ama birde nasıl içilir tutorial lazım.
Hocam su içmeyi unuttum.
Hocam şey gibi mi: "Water locations Fextralife"?Suyu ev denilen barınma merkezlerindeki mutfaktaki lavabo adı verilen altında kazanımsı bir şey olan yerden doldurabilir ya da sebil adlı dikdörtgen, 2 ya da 3 ışıklı şeyden doldurabilirsiniz. Bazen buzdolabı adlı metal genelde 2 kapılı yerde de bulunur. Oradan içebilirsiniz.
Yok ayda 1 su içiyorum ama eskiden çok ilgiliydim, günde 6-7 kez su içerdim.Hocam bu konuda Bilgili Görünüyorsunuz. sanki her gün su içiyormuş gibi anlatıyorsunuz. Tebrik ederim.
Evet, Mars'ta da marketlerde satılıyor. Marslılar Dünya'dan çalıp marketlerde satıyorlar.Duyduğuma göre market denilen yerlerde paketleyip satıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.