Su Satarak Sistem Toplamak

Su satılacak kalabalık yerler zaten parsellenmiş durumda. Bir nevi mafyası var diyebilirsin. Ya anlaşıp karından pay verirsin yada seni barındırmazlar, bu konuyu göz önünde bulundur. Umarım uygun biryer bulursun ve istediğin sistemi toplarsın.

Paran olsa da bazen bir şey almak istemiyorsun. i7 8700K 1800-1900 TL fiyatı vardı. Şimdi ise 2100 TL fiyatı var. Niye daha fazla para verelim ki? O paraya oyun alırsın. Ekipman alırsın. Fan alırsın. Kısaca bazen paran varsa bile almıyorsun.

Kendini kandırılmış ve kazıklanmış hissediyorsun.:dikkatli:

Aslında BİM'de bulunan küçük su 0.35TL. 1TL'ye satılır her türlü. Günde 200 adet satsan,(çok hareketli yerlerde satılacağı kânaatindeyim) 130TL yapar. Deli para :kararsız:

Paketli halini bir fabrikasından 3 TL ye alıyorduk içinde 12 veya 18 tane olması lazım :)

Yaklaşık 2 haftalık çalışmadan sonra su sattığım yerden kovularak :D çalışmamı bitirdim. Hayalimde tam bir PC toplamak vardı. Tamdan kastım şu, parçaları eksik olmayacaktı, monitoru, klavyesi her şeyiyle alacaktım ama iş bitince anca alabildiklerimle kalabildim. Anakart: H110m pro vd İşlemci: G4560 Ram: 2133 MHz 8 GB. Kasa eski dandik bir Casper kasası. Güç Kaynağı: Yine eski bir 300w güç kaynağı. Yenisini alabilirdim ama para olmayınca :D Monitor: Şu anlık LCD TV'ye bağlıyorum.

Söyleyeceklerim bu kadar. Konuyu takip ettiğiniz için teşekkürler. Yaklaşık 1200 TL kazancım oldu 2 haftada. Bi ara tek günde 140 kazandığımı hatırlıyorum. İşi geri alabilirsem eksik kalan parçaları alacağım ve PC'yi tamamlayacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı