Su Satarak Sistem Toplamak

Şu an PC'nin her şeyi tamam konuyu bi daha hortlatıyorum. El emeği kardeşim. GT 1030 var PC'de her ne kadar berbat bi kart olsa da, çoğu yeni oyunu düşük ayarlarda sabit 60 FPS oynatıyor. Eğer PC alacaksanız ananızı babanızı yormayın yada beklemeyin, çıkın çalışın. El emeğiyle PC toplamak sizde değişik bir his uyandırtacak. Gurur duyacaksınız belki de :D

Ah be kardeşim, zamanında görseydim şu konuyu ne PC toplattırırdım sana.

Böyle DDR3 falan olurdu ama şu anki sisteminden 2 kat fazla performans verirdi :)

Yine de bu tür konular insanın hoşuna gidiyor bana 2 sene önceki zamanlarımı hatırlattın, işten işe atlaya atlaya para kasıyorduk zamanında günlük tarla işlerini saymıyorum bile. Az mı b*ka battık?

Gencler bilmez ama garanti bankasinin söyle güzel bir reklami vardi :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kisacasi calismak güzel sey, su sat, mendil sat, kalem sat ama kendini ve hayallerini satma.
Konuyu takipteyim :)

Aga ne günlerdi aga. İyiymiş iyi toplamışım aga. beni 2,5 sene götürdü, daha da götürürdü sattım anakart, işlemci, ekran kartını aldığım fiyatın biraz aşağısına. Tabii o zamanın parasıyla şu anki bir değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı