Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şu an PC'nin her şeyi tamam konuyu bi daha hortlatıyorum. El emeği kardeşim. GT 1030 var PC'de her ne kadar berbat bi kart olsa da, çoğu yeni oyunu düşük ayarlarda sabit 60 FPS oynatıyor. Eğer PC alacaksanız ananızı babanızı yormayın yada beklemeyin, çıkın çalışın. El emeğiyle PC toplamak sizde değişik bir his uyandırtacak. Gurur duyacaksınız belki de
Ah be kardeşim, zamanında görseydim şu konuyu ne PC toplattırırdım sana.
Böyle DDR3 falan olurdu ama şu anki sisteminden 2 kat fazla performans verirdi
Yine de bu tür konular insanın hoşuna gidiyor bana 2 sene önceki zamanlarımı hatırlattın, işten işe atlaya atlaya para kasıyorduk zamanında günlük tarla işlerini saymıyorum bile. Az mı b*ka battık?
Helal olsun. Küçükken bize su satanlar zengin olur büyüyünce derlerdi. Bakalım vurur sana da bir piyango umarım. Bu yaşta tek başına ayakta durabilen biri büyüyünce de gam yemez. Tebrikler.
Tebrik ederim, hayırlı olsun. Bende zamanında Nokia 6600 almak için, mendil satmıştım Böyle zorluk ve emek sarf edildiğinde, kullanmaya bile kıyamıyorsun.
Aga ne günlerdi aga. İyiymiş iyi toplamışım aga. beni 2,5 sene götürdü, daha da götürürdü sattım anakart, işlemci, ekran kartını aldığım fiyatın biraz aşağısına. Tabii o zamanın parasıyla şu anki bir değil.