Şu sıralar Evga alınır mı?

starcrowl

Hectopat
Katılım
27 Mart 2014
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
13 haziran'da yeni bir sistem topluyorum 3500 tl'ye fakat kafaya taktim evga marka ekran karti almayi , 4gb lik gtx770 olur en fazla sanirim.Sizce ne yapılmalı o fiyattaki bir sisteme , kullananlar varsa oneri verebilirler mi? R9 290 tri-x alacaktim fakat bir turlu isinamadim karta , ati/amd kullanmak hic ama hic istemiyorum. Ne dersiniz?
 
3500 tl bütçede alınmaz. Ha o zamana kadar asus la fiyat farkını kapatırsa iş değişir. Adamlar gtx770 fiyatına gtx760 satıyorlar. Ama kalite bakımından diyecek bir şey yok...
 
Daha Türkiye piyasasına alışamaz bu firma. Türk Lirasının değersiz olduğunu bildikleri için, fiyatlar daha böyle devam eder. Almaya gerek yok şu anlarda.
 
Evga'nın yaptığı işi Asus, Msı, Gigabyte'de çok güzel bir şekilde yapıyor bence. Aradaki farka değer bir performans verdiğini düşünmüyorum Evga'nın.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı