SU630 480GB SSD yerine WD Blue 2TB tercih edilir mi?

Okidoki0

Centipat
Katılım
9 Temmuz 2020
Mesajlar
192
Çözümler
1
Arkadaşlar okuduğum konu başlıklarına göre Adata SU 630, SU650 modelinde yaşanan kronik sorundan ötürü çok fazla tercih edilen bir SSD değil. Sorunları olduğu söyleniyor, SU630'da sorun yaşayanların olduğu söyleniyor ve ek olarak memnun olanlar da var. İncehesap'ta henüz daha kargoya verilmemiş fakat siparişi onaylanmış bir ürünüm var. İçinde SU630 SSD 480 GB seçili ve hala o şekilde duruyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda istersem WD Blue 2 TB HDD'ye geçebileceğimi, aradaki 6 TL tutarın önemli olmadığını ve bana geri dönüş sağlayacaklarını söylediler. Sizce kararımı hangisinden yana tutmalıyım? 2TB HDD'yi seçip Gaming gecesinde ortalama bir SSD mi almalıyım? Sizin fikirleriniz neler.

1594720266959.png
 
Neden İncehesap'tan topluyorsunuz başka sitelerden toplayamaz mısınız? Ayrıca HDD daha iyi ama başka sitelerde daha farklı SSD'ler bulabilirsiniz.
Hocam siparişim 3 gün önce verildi , çok daha farklı seçeneklerim vardı fakat ben böylesini tercih ettim. Ek olarak dediğiniz gibi başka e-ticaret siteleri tercih edilebilir benim için hiç sorun değil, nerede indirim ve kaliteli/güzel bir ürün yakalarsam oraya giderim.
 
O zaman karar değişikliğimi yaptığımı bildiriyorum. Kafa karışıklığımı çözdüğünüz için çok teşekkür ederim tercihimi HDD almaktan yana kullanıp kendim yakaladığım güzel bir indirimde ortalama bir SSD tercih edeceğim . Teşekkürler
 

Geri
Yukarı