Şubat ayından itibaren 0'dan AYT 25 net yapılır mı?

5 ayda AYT'yi bitirip 50k yapmak mı 😳
Bunları tottenhamdaş birinden duymak güzel:)
Yani benimki çok örnek alınacak bir şey değil pek bana bakmayın, AYT'yi 5 ayda bitirmiş olsam da TYT temelim baya sağlamdı ondan dolayı pek sıkıntı çekmedim sıkışık olsam da. Tottenham'da yaşamıyorum bu arada o yer kısmı ironi olarak, sadece Tottenham'ı destekliyorum :D

Tabii ki doğru. Fakat sınavın ciddiyetini yeni anladım desem yalan olmaz. Çünkü neredeyse tüm liseyi son gün çalışarak teşekkürlerle geçiştirdim. İlk defa düzenli çalışma sistemim oluyor.

Böyle söylememin sebebi kendimden biliyorum. Bende bu arkadaş gibi yaparım ederim derdim kendi kendime. Sonra bir heves ders videosu açar daha ilk 10 dakikasında baş ağrımasıydı, uyku gelmesiydi, durmadan başka yerlere gözümün kaymasıydı. Bir sürü sebep bulur kendimi kandırırdım. Günün sonunda ulan bugünde bir şey yapmadan geçti derdim ve o günler hiçbir şey yapmadan geçti gitti. O yüzden bu arkadaşa da böyle söylüyorum çünkü büyük ihtimalle dediğim olacak. Bu zamana kadar günde 30 dakika bile derse harcasaydım, şimdiye ODTÜ İTÜ de mühendislik okuyor olurdum. Ama çalışmadım ve bu yüzden yapamaz diyorum. Günlük olarak azıcık ta olsa ders çalışma alışkanlığı olmayan biri büyük ihtimal ile günün 24 saatini kendince bölüp, 10 15 saat ders çalışıp konuların yarısını 1 günde bitirebileceğini düşünür, sonra gerçeklerle tanışır ve ders çalışmayı bırakır. Birkaç hafta sonra yine aynı şeyi dener ve yine aynı durumla karşılaşır. Eğer olağan üstü bir irade ile ben şu an bu konuya bakmayı bırakıp hemen AYT'ye başlıyorum demez ise yarın veya haftaya başlarım der ise hiçbir türlü YAPAMAZ ,değil 25 net 5 net alırsa öpsün başına koysun ,gitsin birazda türkçe, tarih çözsün belki eşit ağırlıktan bir şeyler gelir.

Eğer olağan üstü bir irade ile ben şu an bu konuya bakmayı bırakıp hemen AYT'ye başlıyorum demez ise yarın veya haftaya başlarım der ise hiçbir türlü YAPAMAZ ,değil 25 net 5 net alırsa öpsün başına koysun ,gitsin birazda türkçe, tarih çözsün belki eşit ağırlıktan bir şeyler gelir.
İlk kısmına da oldukça fazla katılsam da alıntıladağım kısmı çok çok doğru. Tüm olay gerçekten irade çok net şekilde söyleyebilirim bende kendimden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı