Sürprizbozan Subnautica'da hikaye ilerlemiyor

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

querencia1

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop Model: HP Victus 16-d1015nt (6G0E3EA)
Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 3050Ti
İşlemci: Intel Core i5-12500H
RAM: 16GB DDR5
SSD: 512GB (Samsung)
Klavye: Logitech G213 Prodigy
Mouse: Logitech G203 Lightsync
Kulaklık: Rampage RM-K6 Stark
BT Kulaklık: JBL Tune 720BT
Gamepad: Logitech F310
Subnautica'nın saati 12-13 civarlarına geldi ama şu anda hikaye kısmı kendi kendine gitmiyor. Normalde telsiz ile konum gelir ya da toplanan veriler kapsüllere yönlendirirdi ama onlar da olmuyor uzun süredir. Sanırım benim bir şeyler yapmam lazım ama ne yapmam lazım bulamadım. Görsellerde indirdiğim, bulduğum veriler ve ayrıca bulduğum yaşam kozaları yazıyor. Ve bilinmesi gerekiyorsa 2 adaya da gidip o uzay aracının düşüş sinematiğini izledim ve Aurora'ya da olabildiğince bakındım. Cidden bilen kişiler yardım ederlerse çok sevinirim. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-31 234116.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-31 234116.png
    688,5 KB · Görüntüleme: 26
  • Ekran görüntüsü 2025-08-31 234135.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-31 234135.png
    293,7 KB · Görüntüleme: 22
  • Ekran görüntüsü 2025-08-31 234154.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-31 234154.png
    133,4 KB · Görüntüleme: 17
  • Ekran görüntüsü 2025-08-31 234205.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-31 234205.png
    82,1 KB · Görüntüleme: 19
  • Ekran görüntüsü 2025-08-31 234213.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-31 234213.png
    148,5 KB · Görüntüleme: 22
Herhangi bir sorun yok. Cevap derinlerde saklı. Biomları gezerken iyi eğlenceler.
Hocam hikayeyi biliyorum zaten de hangi bioma vs. gidilir bilmiyorum cidden. Verilerden birinde Mimarların mekanına yönlendiriyor sanırım sadece. Sea Emperor'a falan nasıl ulaşacağım bilmiyorum.

Hocam hikayeyi biliyorum zaten de hangi bioma vs. gidilir bilmiyorum cidden. Verilerden birinde Mimarların mekanına yönlendiriyor sanırım sadece. Sea Emperor'a falan nasıl ulaşacağım bilmiyorum.
Derinlere git yeterli olur. Degasi'yi bulduysan oradan Ghost River'a inen bir yer var. Turuncu tablet ile açılan bir uzaylı üssü de var ama hikaye için gerekli mi bilmiyorum. İşin özeti sadece gezin ve en derinlere gidin. Emperor falan 1200 1300 metre derinlikte. Bir tane lifepod derinlere açılan bir yere düşmüştü diye hatırlıyorum 500 600 metrede olan pod varsa gidip oraları kontrol edin genelde oyun yönlendiriyor diye hatırlıyorum.

Derinlere git yeterli olur. Degasi'yi bulduysan oradan Ghost River'a inen bir yer var. Turuncu tablet ile açılan bir uzaylı üssü de var ama hikaye için gerekli mi bilmiyorum. İşin özeti sadece gezin ve en derinlere gidin. Emperor falan 1200 1300 metre derinlikte. Bir tane lifepod derinlere açılan bir yere düşmüştü diye hatırlıyorum 500 600 metrede olan pod varsa gidip oraları kontrol edin genelde oyun yönlendiriyor diye hatırlıyorum.
Hocam ulaşımı nasıl yapmam lazım. Şu an Seamoth ve Pawn Suit var sadece. Seamoth 2. derinlik seviyesinde sanırım 500mt sınır, Pawn Suit için daha upgrade yapmadım. Cyclops tarifini öğrenip belirli bir metreye kadar onla gidip sonra mı Pawn Suit geçmek gerekir?

Hocam ulaşımı nasıl yapmam lazım. Şu an Seamoth ve Pawn Suit var sadece. Seamoth 2. derinlik seviyesinde sanırım 500mt sınır, Pawn Suit için daha upgrade yapmadım. Cyclops tarifini öğrenip belirli bir metreye kadar onla gidip sonra mı Pawn Suit geçmek gerekir?
Cyclops yapmadan çok zor olur. Suban'a kanca kolu yaparak bir ihtimal tırmanabilirsin ama 1000 metre gibi derin yerlerden sırf subanla çıkman çok zor. Cyclops en makul seçenek subanı ve Cyclops'u geliştirir en derinlere kadar götürürsün zaten Cyclops'a subanı koyabiliyorsun. Hem depo yemek su gibi şeyler için Cyclops önemli.

Degasinin Seabaseleri var sanırım. Adada olanları lootladım. Bi tane de suyun içinde Auroranın yakınında bi yerde mağara var oradakini buldum. 1 tane de daha büyük var sanırım onu daha bulamadım.

Degasinin Seabaseleri var sanırım. Adada olanları lootladım. Bi tane de suyun içinde Auroranın yakınında bi yerde mağara var oradakini buldum. 1 tane de daha büyük var sanırım onu daha bulamadım.
Benim dediğim 500 600 metre civarlarında. Karadakilerde çok birşey yok. O dediğim lifepodlara bir bakın varsa onlar yönlendiriyor diye biliyorum.

Cyclops yapmadan çok zor olur. Suban'a kanca kolu yaparak bir ihtimal tırmanabilirsin ama 1000 metre gibi derin yerlerden sırf subanla çıkman çok zor. Cyclops en makul seçenek subanı ve Cyclops'u geliştirir en derinlere kadar götürürsün zaten Cyclops'a subanı koyabiliyorsun. Hem depo yemek su gibi şeyler için Cyclops önemli.
Hocam şunu sorayım birde. Bana ekstra şu olmadan hikayeye devam etmeye çalışma lav bölgesine veya sea emperor tarafında olan baselere bunları yanına almadan gitme diyeceğiniz birşey var mı

Benim dediğim 500 600 metre civarlarında. Karadakilerde çok birşey yok. O dediğim lifepodlara bir bakın varsa onlar yönlendiriyor diye biliyorum.
600 metrede olan en büyüğü diye biliyorum daha gitmedim oraya. Suyun içinde manyetit çıkan bi mağara var ışıltılı mantar gibi bitkiler var onların olduğu bi yere gittim dediğim gibi sadece

Hocam şunu sorayım birde. Bana ekstra şu olmadan hikayeye devam etmeye çalışma lav bölgesine veya sea emperor tarafında olan baselere bunları yanına almadan gitme diyeceğiniz birşey var mı

600 metrede olan en büyüğü diye biliyorum daha gitmedim oraya. Suyun içinde manyetit çıkan bi mağara var ışıltılı mantar gibi bitkiler var onların olduğu bi yere gittim dediğim gibi sadece
O mantarların orada çok birşey yok diye biliyorum hiç bulunmadığım biyomlardan. Blueprint falan vardır tabii ama derin biyomlara açılmıyor diye biliyorum. Emperor'a gitmek uzun sürer aşama aşama ilerle sadece tek diyeceğim o. Eğer yapmadıysan lazer kesici gibi ekipmanları yap Aurora'yı full araştır eksik bırakmadan. Ama derinlik modülün Cyclops suban ve uzaylı tabletleri cart curt oldukça oyunu bitirmene çok engel olacak birşey yoktur muhtemelen. Nasıl oynamak istediğine bağlı tüm gezegeni karış karış dolanıp da bitirebilirsin rushlayıp da bitirebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı