Subtance Painter amatör işi mi?

unwanted

Centipat
Daha fazla  
Sizce sektörde kabul gören bir durum mu? Yoksa amatörce olarak mı görülüyor? Görüşünüz nedir?

Son düzenleme:
Amatör işi değil ve sektörde yaygın kullanılıyor ancak daha kullanışlı alternatifler var. Mesela 3D-Coat bence çok daha kullanışlı ve anlaşılır bir arayüze sahip. Render kısmında epey bir uğraşmanız gerekiyor istediğiniz görüntüyü elde etmek için. Epey pahalı olması dışında bir eksisi yok 🥲

Adobe'den önce çok daha iyiydi Substance...

Sizce sektörde kabul gören bir durum mu? Yoksa amatörce olarak mı görülüyor? Görüşünüz nedir?
Sektörde çok kullanılmasının sebebi hem profesyonellere hem de normal kullanıcılara hitap etmesi hocam. Bir programı kullanırken insanların size nasıl bakacağından çok programdan ne kadar kaliteli şeyler çıktığı önemlidir.

Yani şu yüzden dedim arkadaşlar, yaptığım modellemeyi pt'de yaptığımda modellediğin programda uv ve materyal yapamıyor musun gibi ibareyle karşılaştım bu yüzden. Zaten uv modellediğim programda açıyorum saçma sorular da işte.

Yani amatör dememdeki amaç buydu yoksa biliyorum dünya standartlarına girdiğini ve çok kullanıldığını

Substance Painter, adobe ailesiyle iyice yükselişe geçti - o yüzden "standart" tadında pipeline'a eklendi.

Iyi bir UV planlama ve kaplama/texture aracı, aile sebebiyle bir sürü hazır dosyaya da sahip.

Onun üstü bana göre Marmoset.

Mesele programlar arası geçiş durumunda doğru düzgün planlama yapmayı öğrenmek aslında, ortalama bir standart oluşmadığı için - Nvidia Omniverse de kapalı kutu olaraktan tekele düşebileceği için ilk başta güzel başlayıp sonra bataklığa dönüşebilir - programlar arası geçişlerde ne nasıl yapılır, ne kaybettirir kazandırırı çözmek gerekiyor o kadar.

Yeni konular

Geri
Yukarı