2 gün kendi milletini aç bırakmayı bilen sözde yöneticiler elin suriyelisine yok efenim yurt dışına yardımı eksiksiz yapıyordu ama. Kendi milletine gelince mi 2 gün aç durun oldu.
Afrika rejimlerinden zerre farkımız yok. Birkaç yılda bir iç savaş hariç tabii.Afrika Cumhuriyeti'nde yaşıyor olsak hak verirdim.
Adamı seversin sevmezsin, tuttuğu partiyi sevmezsin hak veriyorum ama bu adam terörün kökünü kazımak için gece gündüz çalışan bir adam. Vatan sevgisinden gram şüphem yoktur. Verdiği karar ona ait değil, sadece sağlık ve adalet tarafından tepki almamak için birilerinin yanması gerekiyordu.Bugünün güzel haberi geldi.
Adamı seversin sevmezsin, tuttuğu partiyi sevmezsin hak veriyorum ama bu adam terörün kökünü kazımak için gece gündüz çalışan bir adam. Vatan sevgisinden gram şüphem yoktur. Verdiği karar ona ait değil, sadece sağlık ve adalet tarafından tepki almamak için birilerinin yanması gerekiyordu.
Hocam şu forumda siyaset yasak olmasa buraya neler neler yazarım ne videolar atarım da işte... O yüzden tek diyeceğim şey sevindim hatta bayaAdamı seversin sevmezsin, tuttuğu partiyi sevmezsin hak veriyorum ama bu adam terörün kökünü kazımak için gece gündüz çalışan bir adam. Vatan sevgisinden gram şüphem yoktur. Verdiği karar ona ait değil, sadece sağlık ve adalet tarafından tepki almamak için birilerinin yanması gerekiyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.