Süleyman Soylu istifa etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cahil bir millet, böyle olacağı belli. Sokağa çıkma yasağı herkes evde iken gece 12 de bir bildiri yayınlanır. Zaten herkes sosyal medya kullanıyor, herkese ulaşması en fazla 30 dk. Ekmek arabaları zaten dağıtıma çıkmaya başladı. Dışarı çıkamayan insanlar için. Ama unuttular bizim insanımız aç!!!
Burada suçu direk bakana atmıyorum.
Bizim halkımız yobaz. Milleti eğitecek olanda devlettir.

Şu an Twitter çalkalanıyor. İstifa etmesinin nedenini bilmeyen adamlar bile tweet atıyor. Yok seni sevmeyen Vatan hayinlerinin kurbanı olma yok aslan yok çakal cart curt. Lan adam İBB'nin bile haberi olmadan sokağa çıkma yasağı çıkarıyor. Tamam öyle bir yetkin var ama önce bulunduğun yerin belediyesine söylersin onlarda hazırlığını yapar. Başına buyruk davranırsan istifa etmek zorunda kalırsın. Aynı adam CHP üyesi olsaydı istifa etti diye göbek atarlardı bu kadar tweet atanlar.

Yönetimin suçu olmadığı ne var ki de, bir yönetim kurulu üyesi istifa edince suç halka yükleniyor.
Ben anlamıyorum işte, bu karar verilmeseydi veya daha erken açıklansaydı bu olay yaşanmayacaktı bile. Ancak suçu millete yüklüyorlar sadece. Suçu var ki istifa etti, kendisi bile kabul etmesine rağmen adama suçsuz diyenler var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…