Süleyman Soylu istifa etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben Silivri da Gardiyan'ım. Gelin görüşelim çocuklar.

Afedersin de İBB kim? 2 kere yazmışsın bunu. Belediye başkanı da aynı hikaye. Her ota atlıyor.

Çok büyük bir hata yapıldı. Saat 21'de, 3 saat sonra sokağa çıkma yasağı olacak deyince halkın panik olması gayet normal. Devlete, ekonomiye güven fazlasıyla sarsılmış durumda zaten. Bunu en geç sabahtan haber vermeleri gerekiyordu. Sağlık bakanının tüm emekleri boşa gitti. Cidden böyle bir hata çok acemice oldu.

Afedersinde İBB kim? 2 kere yazmışsın bunu. Belediye başkanıda aynı hikaye. Her ota atlıyor.

Yönetmek çocuk oyuncağı değil kendi başına buyruk yapamazsın onu. Ayrıca sadece İBB'ye değil 31 ilin 31'ininde belediyesinin haberi olması gerekiyordu. Olsa bunlar yaşanmazdı. Kısaca çocuk oyuncağı değil bunlar. Sen öyle zannediyorsun galiba.

Erdoğan'ın talimatı olduğunu söylemişti başta. Tabii bu süreçte AKP destekçileri her zamanki gibi tüm suçu bu millette buldu. En sonunda Soylu bir öncekiyle tutarsız bir açıklamayla kararın kendisine ait olduğunu bu yüzden istifa ettiğini söylüyor. Erdoğan postayı koymuş(bence) ya da kaçış başlamış gibi görünüyor. İleride artacağını da düşünüyorum 2021 i bu hükümet bulamaz.

Detaysız ve anlık açıklama, insanları sokağa döktü. Zaten milletçe biraz gevezeyiz, tadı tuzu tam kaçtı olayın.
Bana kalırsa, Süleyman Soylu, görevini bırakmaya yer ayırıyordu. Bu zemini kendine kasıtlı olarak bile hazırlamış olabilir.
Bu süreçte verdiği emiği için, Teşekkürlerimi sunarım.

Koskoca devlet sokağa çıkma yasağı için Ekrem Bey'e haber etmeliydi değil mi ? Belediyenin kolluk kuvvetlerini yönetme yetkisi mi var ki önlesin. Kimse 2 günde açlıktan ölmezdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…