Süleyman Soylu: "LGBT’yi çocuklarımızı ahlaksızlığa sevk etmesin diye engelledik, biz Müslüman bir devletiz"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
LGBT konusu hakkında yorumum yok fakat "Biz Müslüman bir devletiz" kısmına katılmıyorum.
Türkiye laik bir ülke değil miydi?
 
Arkadaşlar prompterde yanlış yazılmıştır sinirlenmeyim hemen.(!)
 
Ne düşünme yetisine ne de insanların dini tercihine saygısı olmayan birisin. Sana göre dini tercihler gerçek Müslüman ve lafta Müslüman olarak ayırılıyordur eminim. Halbuki insan gibi haklı ve haksız olduğun kısmı yazmışım ama sen hatanı düzelmek yerine 🤣 atarak ne halt olduğunu belli ediyorsun.
Hemen sosyolojik tespitini yapmışsın, ama yanlış. Kendini bu kadar yırtmana gerek yok. Biraz sakin ol.
 
Sakin ol şampiyon, ne halt olduğumu bilen biliyor. O paragraftan o anlamı ancak ince eleyip sık dokuyanlar çıkarır. Ateist oluyorsunuz derken "istediğinizde dinci istediğinizde dinsiz oluyorsunuz" demek istedim. Saman altında iğne aramazsan o anlam çıkmaz. Yazdığım mesajın anlamı belli verilmek istenen mesaj belli. Gereksiz gösteriş yapmışsın ve mesajın atar yapmakla dolmuş ona güldüm. Zaten Müslüman bile değilim. O yüzden gereksiz atar yapmana gerek yok. Çok uzatma yani ateistlere laf attığım yok.
Senin söylemek istediğini anladım ve fikrine katıldığımı söyledim. Sadece seçtiğin kelime kullanım amacının dışındaki kitleyi de dahil ediyor ve yanlış anlaşılıyor, ben de bunu belirttim. Ayrıca atar falan yapan yok , sen insan gibi yazılan mesaja cevap vermek yerine 🤣atarsan tepki vermem normal. Ek olarak ben mesajımda gösteriş veya duyar gibi bir amaç gütmedim, senin işine gelmediği için öyle görüyorsun sadece. Haksız olduğunu kabullenmek yerine böyle bir yazı yazarak ve uzatma diyerek üste çıkmaya çalışman güldürdü bu arada. Cahil egosu dedikleri bu oluyor herhalde 🤣
 
Atatürk bu ülkeyi laik bir ülke olarak kurdu.

Maalesef hayır.

1635272327664.png


O ayrı durum, aşağılamanın cezası verilmedir lakin bu durum normalleştirmeye çalışan LGBT aktivizmi bu topraklarda yeri olmamalıdır.

Neden? Atatürk bu ülkeyi sadece sizin için mi kurdu? Veya bu ülkede LGBT yaşayamaz mı dedi? Hayır, aksine farklılıklara hoşgörülü olun dedi.
 
Son düzenleme:
Neden? Atatürk bu ülkeyi sadece sizin için mi kurdu? Veya bu ülkede LGBT yaşayamaz mı dedi? Hayır, aksine farklılıklara hoşgörülü olun dedi.
Ataturk'e gore yasamiyorum ben canim. Kendi dusuncelerim ve yasama bicimim var. Sen Suriyeli, Arap sevmezsin, o Afgan sevmez, bu bunu sevmez.
 
Atatürk'e gore yasamıyorum ben canim. Kendi düşüncelerim ve yasama bicimim var. Sen Suriyeli, Arap sevmezsin, o Afgan sevmez, bu bunu sevmez.
LGBT aktivizmi bu topraklarda yeri olmamalıdır.
Aynen kardeşim sen zaten herkesin fikrine çok saygılı, herkesin kendi özgürlüğü olduğu bilincinde bir insansın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı