Sümeroloji mi, Hititoloji mi?

Cogito ergo sum

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba herkese, kendimi bildim bileli dillere ilgim var. Aslında çoğu şeye karşı merakım var ama dillerle daha çok hobi olarak uğraşmayı seviyorum. Bu yıl aslında fizik okumayı düşünüyordum ama kendimce bir düşündüm “acaba mantıklı mı?” diye. Çoğu insandan fikir aldım, bazı insanlar üniversitede okusa bile çoğu derse girmiyor internetten video izleyerek sınavlarını verip geçiyorlar (tıp gibi bölümler hariç tabii ki). Her neyse bende cidden internet gibi ortamlardan öğrenemeyeceğim bölümleri araştırmaya başladım ve dillere de ilgim olduğu için bu iki antik dil dikkatimi çekti fakat ikisi arasında kararsız kaldım. Sizce hangi bölümü seçmem daha mantıklı olur?

Kanka. Hangisinden zevk alıyorsan onu yap. Biz önersek sen de onu seçsen ilerde pişman olursan içime dert düşer.

Kanka. Hangisinden zevk alıyorsan onu yap. Biz önersek sen de onu seçsen ilerde pişman olursan içime dert düşer.
Dert edilecek bir şey yok ki hocam 😀, daha sonra zaten diğerini öğreneceğim. Aslında zaten benzer diller bunlar soru ilk önce hangisinden başlamalıyım daha doğru olurdu😀. Çekinmeden yanıt verebilirsiniz yani bir problem yok, zaten çift ana dal yapmak gibi bir hedefim var.

Dert edilecek bir şey yok ki hocam 😀, daha sonra zaten diğerini öğreneceğim. Aslında zaten benzer diller bunlar soru ilk önce hangisinden başlamalıyım daha doğru olurdu😀. Çekinmeden yanıt verebilirsiniz yani bir problem yok, zaten çift ana dal yapmak gibi bir hedefim var.
Simdi madem ciddi dusunuyorsunuz sunu soyleyeyim. Hangisini okursan oku cok iyi bir Ingilizcen olmasi gerekecek. Tatmin olman icin bu gerekecek. Bu yuzden madem olu bir dil ogreneceksin Latince ogren.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı