Süper Lig Maç Sonucu: Eyüpspor 1-1 Fenerbahçe

Arnadimo

Hectopat
Yer
Kro
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne düşünüyorsunuz?

Fenerin oyuncuları fenere karşı varını yoğunu ortaya koydu Türk futbolunu böyle görmek gurur verici ayrıca maç hakkında sanırım bu sezon Süper Lig'teki en tempolu ve zevkli maçlardan birisiydi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne düşünüyorsunuz?

Fenerbahçe gereksiz geride oynadı bu Galatasaray dışında fener ve Beşiktaş bunu çok defa yapıyor kendisinden daha düşük (küçümsemek için asla söylemiyorum) bir takıma geride oynuyor beraberliği kabuleniyor garip çok garip.

Fenerbahçe gereksiz geride oynadı bu Galatasaray dışında fener ve Beşiktaş bunu çok defa yapıyor kendisinden daha düşük (küçümsemek için asla söylemiyorum) bir takıma geride oynuyor beraberliği kabuleniyor garip çok garip.

Maçı izlediğinize emin misiniz her iki takımda 2. bölgeden geriye çekilmediler çoğunlukla.

Ezeli rakibine karşı evinde derbiyi kaybet, ölü Beşiktaş'ı yeneme, Göztepe, Samsunspor ve Eyüpspor ile beraber kal, ondan sonra çık taraftarlarına masallar anlat. Kaos çıkaracağım derken kendileri yavaştan kuyunun dibini görmeye doğru ilerliyorlar.

Pazar günü Galatasaray kazanacak olursa seyreyleyin siz cümbüşü. Puan farkı açılırsa taraftarın tepkisine şimdiden hazırlıklı olsunlar.

Ezeli rakibine karşı evinde derbiyi kaybet, ölü Beşiktaş'ı yeneme, göztepe, samsunspor ve Eyüpspor ile beraber kal, ondan sonra çık taraftarlarına masallar anlat. Kaos çıkaracağım derken kendileri yavaştan kuyunun dibini görmeye doğru ilerliyorlar.

Pazar günü Galatasaray kazanacak olursa seyreyleyin siz cümbüşü. Puan farkı açılırsa taraftarın tepkisine şimdiden hazırlıklı olsunlar.

Hocam 2 3 talisca falan çekerler, şampiyon olacağız diye arenada Galatasaray'ı yenerler, Galatasaray şampiyon olur sezon sonu.

Galatasaray ile uğraşmaktan taktik bilmez hâle geldiler. 2 yıl öncesine kadar Mourinho denen adamın gelip Eyüpspor deplasmanına çıkıp Arda Turan'a(daha 2. sezonu) puan kaybedeceğini söyleseler, inanmazdım. Galatasaraylı olduğum için bu örneği vermiyorum ama Galatasaray-Trabzonspor maçında nasıl Galatasaray 90+8 de umut bekliyorsa, nasıl gol atıyorsa senin de forvetinde ki adam, orta sahanda ki adam kötü değil. Umut bekleyeceksin.

Malesef tekrar söylüyorum, bu lig de Fenerbahcenin amacı Galatasarayı yenmek, Galatasarayı konuşmak, ilgi bağımlısı 14 yaşında ki kızlar gibi sosyal medyadan ilgi görmek. Senin teknik direktörünün bu sezon açıklamarın da;
-10 maç oynasak 9'unu kazanırız, o yenilgi bu oldu.
-Galatasaray bizden daha çok gol attığı için kazandı.
gibi bahaneler sunarsan zaten başarılı olamazsın.(Eyvallah Mourinho büyük hoca ama her ligin de kendi ağırlığı vardır, ben ona göre konuşuyorum)

Fenerbahceli oyuncuların ve Eyüpsporlu oyuncuların da ayağına sağlık.

Fenerbahçe, Süper Lig'de ilk 6 sıra içerisindeki hiçbir takımı yenemedi.

Picsart_24-12-21_15-17-50-936.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı