mertutux Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 802 Makaleler 2 Çözümler 2 4 Ağustos 2022 #21 reptile dedi: Al benden de o kadar. Seyir zevki olmadigi cok dogru. Insanlar bu les futbolu ve futbolculari izlemek icin bir de üstüne para veriyor. Para veriyor fakat karsiligini alamiyor. Genişletmek için tıkla... Bu denilenler doğru fakat sosyal medya hesabı açılmasına saldırmaya gerek yok.
reptile dedi: Al benden de o kadar. Seyir zevki olmadigi cok dogru. Insanlar bu les futbolu ve futbolculari izlemek icin bir de üstüne para veriyor. Para veriyor fakat karsiligini alamiyor. Genişletmek için tıkla... Bu denilenler doğru fakat sosyal medya hesabı açılmasına saldırmaya gerek yok.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.492 Çözümler 776 4 Ağustos 2022 #22 mertutux dedi: sosyal medya hesabı açılmasına Genişletmek için tıkla... Bu konu hakkinda sahsen bir yorumum olmadi.
mertutux dedi: sosyal medya hesabı açılmasına Genişletmek için tıkla... Bu konu hakkinda sahsen bir yorumum olmadi.
4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 4 Ağustos 2022 #23 mertutux dedi: Bu denilenler doğru fakat sosyal medya hesabı açılmasına saldırmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Saldırmadım zaten, sadece gereksiz olduğunu söyledim.
mertutux dedi: Bu denilenler doğru fakat sosyal medya hesabı açılmasına saldırmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Saldırmadım zaten, sadece gereksiz olduğunu söyledim.
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #24 izmirkartali dedi: İlk 2 haftadaki fahiş hakem hataları, veya kasıtlı yapılan olumsuz performanslar sonrası bu hesap dayanabilecek mi bakalım. Genişletmek için tıkla... Hesaba spam atar kapatırlar
izmirkartali dedi: İlk 2 haftadaki fahiş hakem hataları, veya kasıtlı yapılan olumsuz performanslar sonrası bu hesap dayanabilecek mi bakalım. Genişletmek için tıkla... Hesaba spam atar kapatırlar
mertutux Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 802 Makaleler 2 Çözümler 2 4 Ağustos 2022 #25 reptile dedi: Bu konu hakkinda sahsen bir yorumum olmadi. Genişletmek için tıkla... Size demedim zaten. 495477 dedi: Saldırmadım zaten, sadece gereksiz olduğunu söyledim. Genişletmek için tıkla... Tamam.
reptile dedi: Bu konu hakkinda sahsen bir yorumum olmadi. Genişletmek için tıkla... Size demedim zaten. 495477 dedi: Saldırmadım zaten, sadece gereksiz olduğunu söyledim. Genişletmek için tıkla... Tamam.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 4 Ağustos 2022 #26 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Masadayız. Hesap orijinal galiba. Açılması iyi oldu, ligin marka değeri artacaktır. Ligimiz kötü ama düzelecek inşallah, pek sanmıyorum ama..
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Masadayız. Hesap orijinal galiba. Açılması iyi oldu, ligin marka değeri artacaktır. Ligimiz kötü ama düzelecek inşallah, pek sanmıyorum ama..
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #27 296822 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Masadayız. Hesap orijinal galiba. Açılması iyi oldu, ligin marka değeri artacaktır. Ligimiz kötü ama düzelecek inşallah, pek sanmıyorum ama. Genişletmek için tıkla... Masa biziz hocam Resmi bir sayfa da paylaştığına göre orijinaldir.
296822 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Masadayız. Hesap orijinal galiba. Açılması iyi oldu, ligin marka değeri artacaktır. Ligimiz kötü ama düzelecek inşallah, pek sanmıyorum ama. Genişletmek için tıkla... Masa biziz hocam Resmi bir sayfa da paylaştığına göre orijinaldir.
4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 4 Ağustos 2022 #28 296822 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Masadayız. Hesap orijinal galiba. Açılması iyi oldu, ligin marka değeri artacaktır. Ligimiz kötü ama düzelecek inşallah, pek sanmıyorum ama. Genişletmek için tıkla... Fenerin de "Ligin en çok hayal kırıklığına uğratan takımından selamlar" tarzı bir şey yazmasını bekliyorum.
296822 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Masadayız. Hesap orijinal galiba. Açılması iyi oldu, ligin marka değeri artacaktır. Ligimiz kötü ama düzelecek inşallah, pek sanmıyorum ama. Genişletmek için tıkla... Fenerin de "Ligin en çok hayal kırıklığına uğratan takımından selamlar" tarzı bir şey yazmasını bekliyorum.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.658 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #29 Umut Nas dedi: Twitter'da dolaşırken gördüm. Eğer hesap sahte ise birkaç güne patlar zaten. Bu mesajla Twitter'a selam verdi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Büyük ihtimalle resmî sayfa çünkü Galatasaray'ın resmî Twitter sayfası selam verdi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aslanım yine yapmış yapacağını. Fb'ye laf atmış. Ona buna laf atacağınıza adam gibi transfer yapın.
Umut Nas dedi: Twitter'da dolaşırken gördüm. Eğer hesap sahte ise birkaç güne patlar zaten. Bu mesajla Twitter'a selam verdi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Büyük ihtimalle resmî sayfa çünkü Galatasaray'ın resmî Twitter sayfası selam verdi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aslanım yine yapmış yapacağını. Fb'ye laf atmış. Ona buna laf atacağınıza adam gibi transfer yapın.
Teeknolog Picopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #30 TFF kendi site arayüzünü bi değiştirsin. Hiç mi adam yok bu ülkede. 2010 lar dan kalma sitesi var. Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi Ana Sayfa TFF Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi tff.org
TFF kendi site arayüzünü bi değiştirsin. Hiç mi adam yok bu ülkede. 2010 lar dan kalma sitesi var. Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi Ana Sayfa TFF Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi tff.org