Sürat Kargo 9 gündür kargomu teslim etmiyor

sercansolmaz80

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. 26 Mayıs cuma günü Sinerji bilgisayardan aldığım ekran kartım yaklaşık 9 gündür dağıtım şubesinde bekliyor görünüyor. Dağıtım şubesi olan payas şube kesinlikle telefonları açmıyor. 2 defa payas şubeye yakınlarımı göndermem sonucu kargonun Adana aktarma şubesinde olduğunu öğrendim. Bunu öğrendikten sonra bugün tesadüfen bir yakınımın Adana'dan buraya geleceğini öğrendim ve teslim alması için kimlik bilgilerim dahil tüm bilgilerimi kendisine yolladım. Kendisine verilen cevabı aynen yazıyorum; "evet kargonuz burada fakat size teslim edemem. Arkamdaki yığını görüyorsunuz burada hatay a gidecek 2000 belki daha fazla kargo var. Bunların arasından sizin kargonuzu bulamam". Ne zaman hatay a gidecek diye sorduğunda ise 15 veya 20 gün belki daha uzun demiş ve yakınımı yollamış. Sinerji bilgisayarı aradım kargonuz hakkında bilgimiz yok diyorlar, Sürat Kargo genel merkezi arıyorum destek kaydı oluşturduk, çözüm ekibine yönlendiriyoruz deyip geçiştiriyorlar. Bizzat kargoyu almaya birini yolluyorum, şubedeki arkadaş kargoyu bulamam deyip geri yolluyor. Arkadaşlar ben yeni bilgisayar topladım bu parçada onlardan biri. İşlemcimi 13400F aldığım için sistemi ekran kartı olmadan test edemiyorum. Diğer parçalarda sıkıntı yaşarsam (bozuk olur çalışmaz vs.) İade süreleri de geçmiş olacak. Şikayetvar, Twitter dahil ne kadar çözüm bulabileceğim yer varsa hepsine yazdım fakat çözüm bulamadım. Ne yapmam gerekiyor bana yol gösterin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kargo firmaları genelde böyle yapıyor yoğunluk olduğunda yüzüne bakmazlar şuan bayram arifesi olduğu için çok yoğunluk var. Ama sana tavsiyem vaktin varsa kendin gidip almaya çalış eğer vermezlerse sorun çıkar şikayet edeceğim ürünümü kaybettiniz sizden parasını alacağım gibi davran o zaman bulup vermek zorunda kalırlar.

Hocam kargo firmaları genelde böyle yapıyor yoğunluk olduğunda yüzüne bakmazlar şu an bayram arifesi olduğu için çok yoğunluk var. Ama sana tavsiyem vaktin varsa kendin gidip almaya çalış eğer vermezlerse sorun çıkar şikayet edeceğim ürünümü kaybettiniz sizden parasını alacağım gibi davran o zaman bulup vermek zorunda kalırlar.

Yok ben denedim yine umursamıyorlar. Ben bayram arifesinde söylemiştim kargo böyle yaptılar. Anca 20 günde geldi. Aradığınızda aldığınız yere sorun diyorlar.

Şikayet vara kargo için mi şikayet oluşturdunuz yoksa sinerji için mi? Eğer kargo içinse sürat kargo bakmıyor bile

Sürat, PTT ve Aras Kargo'dan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum.
Sürat hariç hiçbir kargo şirketiyle bu kadar sıkıntı yaşamadım. Geç gelen kargo olur ona lafım yok ama bunlar direkt nasıl bulacam kargonu diyip yollamışlar adamı şubeden. Böyle berbat bir şirket görmedim ben hayatımda. 155 i arayıp şikayet edebilir miyim diye düşünüyorum. Sizce bir sonuç çıkar mı?

Hocam kargo firmaları genelde böyle yapıyor yoğunluk olduğunda yüzüne bakmazlar şuan bayram arifesi olduğu için çok yoğunluk var. Ama sana tavsiyem vaktin varsa kendin gidip almaya çalış eğer vermezlerse sorun çıkar şikayet edeceğim ürünümü kaybettiniz sizden parasını alacağım gibi davran o zaman bulup vermek zorunda kalırlar.
Bayram arifesiyle falan alakası yok, Sürat Kargo durgun zamanlarda da kargoyu getirmiyor. Şubeye gelen kargomu 1,5 ay civarı getirmedikleri olmuştu.

O destek numarası dedikleri numarayı da hiç boşuna aramayın, 20 dakika hatta beklettikten sonra "kargonuzu en kısa zamanda yollayacağız" demek dışında hiçbir şey yapmıyorlar. Kargoyu da yollamıyorlar tabii ki.

Arkadaş kendisi almaya giderse bir sıkıntı çıkartmazlar, heriflerin istediği o zaten. Adam kargonun gelmesini beklemekten sıkılıp kendi gelip alsın ki biz kargo dağıtmakla uğraşmayalım diye düşünüyorlar.

Bayram arifesiyle falan alakası yok, Sürat Kargo durgun zamanlarda da kargoyu getirmiyor. Şubeye gelen kargomu 1,5 ay civarı getirmedikleri olmuştu.

O destek numarası dedikleri numarayı da hiç boşuna aramayın, 20 dakika hatta beklettikten sonra "kargonuzu en kısa zamanda yollayacağız" demek dışında hiçbir şey yapmıyorlar. Kargoyu da yollamıyorlar tabii ki.

Arkadaş kendisi almaya giderse bir sıkıntı çıkartmazlar, heriflerin istediği o zaten. Adam kargonun gelmesini beklemekten sıkılıp kendi gelip alsın ki biz kargo dağıtmakla uğraşmayalım diye düşünüyorlar.
Hocam bahsettiğim Adana aktarma şubesiyle aramda yaklaşık 150 kilometre mesafe var. Hatay'da yaşıyorum ben. Ben yinede bir şekilde almaya giderim. Ama bunlar bana sıkıntı çıkarır mı kargomu bulamazlar veya vermezler. Boşuna işimi gücümü bırakıp o kadar yol gitmeyeyim. İzin alıp gidecem ve bu saatler maaşımdan kesilecek. Vermeme gibi bir durumları olursa orada ne yapabilirim onu bilmiyorum.

Hocam bahsettiğim Adana aktarma şubesiyle aramda yaklaşık 150 kilometre mesafe var. Hatay'da yaşıyorum ben. Ben yine de bir şekilde almaya giderim. Ama bunlar bana sıkıntı çıkarır mı kargomu bulamazlar veya vermezler. Boşuna işimi gücümü bırakıp o kadar yol gitmeyeyim. İzin alıp gideceğim ve bu saatler maaşımdan kesilecek. Vermeme gibi bir durumları olursa orada ne yapabilirim onu bilmiyorum.

Vermeme gibi bir durumları olmaz. Aktarma merkezindeyse arasanda satıcıyla görüşün biz bilmiyoruz diyorlar. Polisin ilgi alanına girmiyor bu iş. Sen bir an önce git al.

Geri
Yukarı