sercansolmaz80
Kilopat
Daha fazla
Merhaba. 26 Mayıs cuma günü Sinerji bilgisayardan aldığım ekran kartım yaklaşık 9 gündür dağıtım şubesinde bekliyor görünüyor. Dağıtım şubesi olan payas şube kesinlikle telefonları açmıyor. 2 defa payas şubeye yakınlarımı göndermem sonucu kargonun Adana aktarma şubesinde olduğunu öğrendim. Bunu öğrendikten sonra bugün tesadüfen bir yakınımın Adana'dan buraya geleceğini öğrendim ve teslim alması için kimlik bilgilerim dahil tüm bilgilerimi kendisine yolladım. Kendisine verilen cevabı aynen yazıyorum; "evet kargonuz burada fakat size teslim edemem. Arkamdaki yığını görüyorsunuz burada hatay a gidecek 2000 belki daha fazla kargo var. Bunların arasından sizin kargonuzu bulamam". Ne zaman hatay a gidecek diye sorduğunda ise 15 veya 20 gün belki daha uzun demiş ve yakınımı yollamış. Sinerji bilgisayarı aradım kargonuz hakkında bilgimiz yok diyorlar, Sürat Kargo genel merkezi arıyorum destek kaydı oluşturduk, çözüm ekibine yönlendiriyoruz deyip geçiştiriyorlar. Bizzat kargoyu almaya birini yolluyorum, şubedeki arkadaş kargoyu bulamam deyip geri yolluyor. Arkadaşlar ben yeni bilgisayar topladım bu parçada onlardan biri. İşlemcimi 13400F aldığım için sistemi ekran kartı olmadan test edemiyorum. Diğer parçalarda sıkıntı yaşarsam (bozuk olur çalışmaz vs.) İade süreleri de geçmiş olacak. Şikayetvar, Twitter dahil ne kadar çözüm bulabileceğim yer varsa hepsine yazdım fakat çözüm bulamadım. Ne yapmam gerekiyor bana yol gösterin.
Son düzenleyen: Moderatör: