Sürekli açılan aşk ve sevgili konuları

Sevgili Technopat okuyucuları ve yazarları kimsenin bu tür konuları sizi alakadar etmiyorsa birinin bu konuları açtığını görünce göz ardı et komutunu kullanabilirsiniz. Ayrıca kimse size demiyor ki: Şuraya girmeyi sizi zorluyoruz. Siz kendi isteğinizle giriyorsunuz sonra arkadaşların açtığı konuya laf atıyorsunuz pek hoş bir davranış değil sanki. Bulunduğunuz yer konu dışı bölümü bu bölümde herhangi bir şekilde bunu yazamazsınız diye bir ifade bulunduğunu da sanmıyorum.
 
Daha ergenlik çağıdalar kan deli akıyor tabii. Sanki o kızla ileride evlenip çoluk çocuk sahibi olacak. Bunlar geçiçi şeyler çok fazla takıyorlar böyle olayları. Ben gittim açıldım kızdan da kocaman bir friendzone yedim ama iyiki de yemişim. Hiç açılamayıp pişman olmaktansa açılıp reddedilmek daha iyi ve o kız gerçekten çok değişmiş şimdilerde görüyorum. İyi ki reddetmiş diyorum. Önümüzde daha 10'larca yıl var daha kaç tane kız göreceğiz, her gördükleri kızla evleneceğini sanıyorlar. Ondan sonra ''Ben dertliyim'' diyip sigaraya başlıyorlar ahmaklar. He kolu olmayan, doğuştan kör olan, doğuştan bacağı olmayan kişinin derdi dert değil ama senin kızdan red yemen çok büyük bir dert.

1 cümleden fazla yazmaya değmez cidden o kadar saçma yani.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Konu yetmedi, türkü çığırdım. :)
 
Forumda son üç aydır bu tarz konular açılmakta. Üyeler bir kıza nasıl açılacağını, ikisi arasında nasıl bir durum olduğunu sorup durmakta. Bu forum bir teknoloji forumu ve burada teknoloji ile ilgili konular konuşulur. Sadece teknoloji değil sohbet edilir, mizah yapılır, tartışılır(iyi anlamda), incelemeler olur, bilgi alışverişi yapılır vs. fakat son zamanlarda aşk ve ikili ilişkiler konusunda çok fazla konu açılmakta. Ben bu konuların bu forumda açılmaması gerektiği kanaatindeyim. Bu konuları tartışırken iki tarafı da tanımıyoruz ve yüzlerini bir kez bile görmedik. Bu nedenle bu konular hakkında konuşmanın ve tavsiye vermenin doğru olmadığını düşünüyorum. Bunun yanı sıra forumun itibarını düşürmekte, forumu vizyonundan uzaklaştırmakta ve forumu kirlettiğini düşünüyorum. Burası bir tanışma sitesi değil. Bence bunun için ayrı bir başlık açılmalı veya yasaklanmalı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yani söylediklerinde haklısın aslında ama insanlar tecrübelerinden faydalanarak yorum yapıyorlar iki tarafı da tanıması gerekmiyor zaten kesinlik bildiren yargılarla konuşmuyorlar o arkadaşında demek ki açılabileceği veya anlatabileceği arkadaşı yok veya güvenemiyor bir yabancıya söylemek açılmak anonim bir şekilde daha rahat hissettirebiliyor. Tabi ki teknolojiyle ilgili şeyler konuşulsun konuşuluyor da ama böyle alanlar varsa en güzel şekilde değerlendirmenin bir sakıncası yok diye düşünüyorum. İyi forumlar. :)
 
Teknoloji forumu olsada "Konu dışı" diye bir bölüm olduğu sürece isteyen istediği konuyu açacaktır. Ben şahsen öyle düşünmüyorum bu konuları açan insanlar gerçekten forumdan başka paylaşacak bir yeri olmayan kişiler. Yardım etmek ya da okumak zorunda değilsin görmemezlikten gel. Yanlış anlamasın kimse tartışma ortamı oluşturmak istemiyorum sadece benim fikrim.
 
İsyen istediği konuyu açar kimsenin karışmaya hakkı yok. Technopat Sosyal kurallarında Aşk vb. konular açılamaz diye bir kural yok. Lütfen başkalarının açtığı konuya (konu ne olursa olsun) laf atmayalım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı