Sürekli alınan DLL hatalarını nasıl çözebilirim?

MehmetFT

Centipat
Merhaba çok video izledim fakat hiçbirisi olmadı. Aynı zamanda DLL hataları ile çok karşılaşıyorum. Oyun kurulumu, kurulum olduğunda, açılırken vs. Gittim DLL sitesinden sorunu indirdim attım dosyaya ama olmadı. Yardım ederseniz sevinirim. PC güncelleştirmeleri de tam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows onarma yap
Ardından aio runtime diye full bir paket var, içinde ihtiyaç olan çoğu dosyanın olduğu, onu indir ve kur işletim sistemine göre
Dll dosya eksikliği demek değil ki bir dosyayı alınca iş cozulecek, çoğunlukla eksik bir yazılım işaretidir dll eksikliği

Gittim DLL sitesinden indirdim attım dosyaya

Bu yüzden de sorun yasamaya devam ediyorsunuz. Eksik DLL dosyalarini rastgele internet üzerinden indirmeyiniz.

Bunun yani sira;

Bu yüzden de sorun yasamaya devam ediyorsunuz. Eksik DLL dosyalarini rastgele internet üzerinden indirmeyiniz.

Bunun yani sira;

isdone.dll hatası alıyorum.
Bir de Steam'de PUBG yükledikten sonra açmak için basıyorum açılıyor gözüküyor 5sn sonra gidiyor, bir de bir hata veriyor. Şimdi sildim bir daha yüklemeye korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı