Sürekli ekipman değişme isteği

Makaleler
7
Bana oluyor genelde birkaç ay ekipmanlarımı kullandıktan sonra klavye, faremi değişesim geliyor param olmasa bile biriktirip değişiyorum şu an Viper Mini kullanıyorum fakat Glorious Model D Minus'ü sırf tasarımı çok hoş diye alasım geliyor size de oluyor mu böyle?

Hocam işte hep bunlar psikolojik. Birkaç ay kullanıp eskidiğini düşünüp yenilerine bakınca almak istiyorsun, paranı harcıyorsun. Sana tavsiyem böyle internette bakma ve böyle ürünlerin satıldığı yerlerden uzak dur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana oluyor genelde birkaç ay ekipmanlarımı kullandıktan sonra klavye, faremi değişesim geliyor param olmasa bile biriktirip değişiyorum şu an Viper Mini kullanıyorum fakat Glorious Model D Minus'ü sırf tasarımı çok hoş diye alasım geliyor size de oluyor mu böyle?
Bende sürekli ekipman değiştirmek gibi bir huy yok ama Razer Viper Mini'yi aldığımdan beri değiştirmek istiyorum. Herhangi bir şikayetim yok ama içimden geliyor. Bu farenin ilginç bir mistik aurası var.

Bende tam tersi. Hiç değiştirmek istemiyorum. Değiştirebilmem için bozulması lazım ki çok temiz kullandığım için en az 5 yıl kullanıyorum. 2008'den beri kullandığım LG monitörü değiştirdim bozulduğu için. Değiştirmek istemememin sebebi hem ekonomik sebeplerden hem gereksiz israftan hem de şatafattan hoşlanmadığım için, işimi görsün yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı