Sürekli el ayak titremesi

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500 3.80 GHz İşlemci | GSKILL 16 GB (2x8 GB) RipjawsV 3200 MHz DDR4 RAM | ASUS GeForce RTX 3060 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı | ASUS 24" VG248QG 0,5Ms 165Hz FULL HD Oyuncu Monitörü | Lewitt LCT 240 Pro Kondenser Mikrofon | Audient iD14 MK2 Ses Kartı | Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm Kulaklık | Claw Nexus K1 Klavye | Rampage Glory Mouse
Meslek
Müzisyen
Arkadaşlar selam, 1-2 haftadır el ayak titremesi oluyor. Aç kalırsınız da olur ya aynı öyle. Bacaklarım öyle titriyor ki düşüp bayılacağım sanıyorum, sizce neyim vardır? Hangi bölümden randevu almalıyım?
Yorgunluk halsizlik değil. Uykum yok yani eminim. Merdiven çıkarken falan da yorulmuyorum. Bir de her zaman olmuyor. 2 hafta 1 kere falan herhalde.

Arkadaşlar selam, 1-2 haftadır el ayak titremesi oluyor. Aç kalırsınız da olur ya aynı öyle. Bacaklarım öyle titriyor ki düşüp bayılacağım sanıyorum, sizce neyim vardır? Hangi bölümden randevu almalıyım?
Yorgunluk halsizlik değil. Uykum yok yani eminim. Merdiven çıkarken falan da yorulmuyorum. Bir de her zaman olmuyor. 2 hafta 1 kere falan herhalde.

Kendinizi ister istemez geriyor veya kasıyor olabilir misiniz?

Kendinizi ister istemez geriyor veya kasıyor olabilir misiniz?
Bilemiyorum ama şunu diyebilirim, çok çabuk gerilen bir insanım. Acaba farkında olmadan heyecanlanıyor muyum?

Stres olabilir mi hocam bende de oluyordu genelde sınavlara girmeden önce.

Evet hocam okuldan hocalar çok darlıyor, bir de okulu yeni kazandım çok istediğim bir yerdi gidip gelirken hocalarla falan heyecanlanıyorum. Müzik lisesinde okuduğum için zorunlu olarak piyano dersi görüyorum, Hocalar piyano al diyip darlıyor. Ona canım sıkkın yani.
Psikolojik olabilir. Onun dışında kan değerlerinize baktırmanızı önerebilirim. Vitamin eksikliği falan da olabilir.

Olabilir hocam ondan bende şüphelenmiyor değilim.
Kendimden biliyorum. Birden durduk yerde kendimi kasıyorum ve bacağım 3-5 dakika titremeye başlıyor.
İğrenç bir şey. :(
Arkadaşlar hastaneye gitmeye korkuyorum, kan tahlili yaptıralım diye korona olmayayım? :D.

Son düzenleme:
Fazla kafein tükettiğim zamanlarda bana da oluyor. 2 kupa çay içtiğimde veya kahve içtiğimde zangır zungur titriyorum eğer bunları çok tüketiyorsan azaltmayı dene derim.

Fazla kafein tükettiğim zamanlarda bana da oluyor. 2 kupa çay içtiğimde veya kahve içtiğimde zangır zungur titriyorum eğer bunları çok tüketiyorsan azaltmayı dene derim.
Küçük bardaklardan 3 tane içiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı