Akın Aytekin Yoctopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #1 Aylardır farklı durdurma kodları ile mavi ekran hatası alıyorum bir türlü çözemedim yardımcı olursanız çok iyi olur. Minidump.rar drive.google.com NVIDIA GTX 1660 Super. AMD Ryzen 5 3500X. 16 GB RAM. Kioxia Exceria 500GB NVMe M.2 SSD. Son düzenleme: 22 Eylül 2021
Aylardır farklı durdurma kodları ile mavi ekran hatası alıyorum bir türlü çözemedim yardımcı olursanız çok iyi olur. Minidump.rar drive.google.com NVIDIA GTX 1660 Super. AMD Ryzen 5 3500X. 16 GB RAM. Kioxia Exceria 500GB NVMe M.2 SSD.
3 326782 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 22 Eylül 2021 #2 Memtest86 ile RAM'leri test eder misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Artı 0 Eksi
Memtest86 ile RAM'leri test eder misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net