JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 16 Ocak 2022 #1 Sürekli çalındı diye Gmail açıyorum ve format atıyorum. Bir sürü hesabım var. Artık Gmail için alınabilecek isim kalmadı. Ne yapabilirim bu durumda?
Sürekli çalındı diye Gmail açıyorum ve format atıyorum. Bir sürü hesabım var. Artık Gmail için alınabilecek isim kalmadı. Ne yapabilirim bu durumda?
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 16 Ocak 2022 #2 JETTİN ULTİSİ dedi: Sürekli çalındı diye Gmail açıyorum ve format atıyorum. Bir sürü hesabım var. Artık Gmail için alınabilecek isim kalmadı. Ne yapabilirim bu durumda? Genişletmek için tıkla... Elinizde aslında çok güçlü bir koz var hocam. AÇMAMAK!
JETTİN ULTİSİ dedi: Sürekli çalındı diye Gmail açıyorum ve format atıyorum. Bir sürü hesabım var. Artık Gmail için alınabilecek isim kalmadı. Ne yapabilirim bu durumda? Genişletmek için tıkla... Elinizde aslında çok güçlü bir koz var hocam. AÇMAMAK!
JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 16 Ocak 2022 #3 494722 dedi: Elinizde aslında çok güçlü bir koz var hocam. AÇMAMAK! Genişletmek için tıkla... Ah hocam bir becerebilsem.
494722 dedi: Elinizde aslında çok güçlü bir koz var hocam. AÇMAMAK! Genişletmek için tıkla... Ah hocam bir becerebilsem.
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 16 Ocak 2022 #4 JETTİN ULTİSİ dedi: Ah hocam bir becerebilsem. Genişletmek için tıkla... Hocam açtığınız her mail için annenize 5 lira verin. Bir süre sonra ekonomik olarak zorlanacağınız için. Bu durum sizi soğutur. Ya da sevdiğiniz bir aktiviteyi 1 saat kendinize yasaklayın.
JETTİN ULTİSİ dedi: Ah hocam bir becerebilsem. Genişletmek için tıkla... Hocam açtığınız her mail için annenize 5 lira verin. Bir süre sonra ekonomik olarak zorlanacağınız için. Bu durum sizi soğutur. Ya da sevdiğiniz bir aktiviteyi 1 saat kendinize yasaklayın.