Çözüldü Sürekli güç tasarrufu açık bir şekilde telefonu kullanmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tyerr

Hectopat
Daha fazla  
Huawei Mate 20 Lite adlı telefonum var. Bir arkadaş tavsiyesi ile telefonda güç tasarrufunu sürekli açık tutuyorum. Ara ara sosyal medyada takılır, bazen de oyun oynarım. Genellikle Pes20 ve Riot games oyunlarını oynuyorum. Oyun oynarken de güç tasarrufu açık kalıyor. Sorum şu. Güç tasarrufunu sürekli açık bırakmak telefona zarar verir mi?

Çözüm
İşlemci hızını düşürür kardeşim pil daha uzun süre dayansın diye Bu da senin performansını etkiler zira bir zararı olmaz fakat şarjın öyle çok çabuk bitmiyorsa neden telefonun işlemcisine eziyet edip yavaş da çalıştırasın ki o kadar para vermişsin telefona bırak da hızlı kullan.
Huawei Mate 20 Lite adlı telefonum var. Bir arkadaş tavsiyesi ile telefonda güç tasarrufunu sürekli açık tutuyorum. Ara ara sosyal medyada takılır, bazen de oyun oynarım. Genellikle pes20 ve Riot Games oyunlarını oynuyorum. Oyun oynarken de güç tasarrufu açık kalıyor. Sorum şu. Güç tasarrufunu sürekli açık bırakmak telefona zarar verir mi?

Vermez.

İşlemci hızını düşürür kardeşim pil daha uzun süre dayansın diye Bu da senin performansını etkiler zira bir zararı olmaz fakat şarjın öyle çok çabuk bitmiyorsa neden telefonun işlemcisine eziyet edip yavaş da çalıştırasın ki o kadar para vermişsin telefona bırak da hızlı kullan.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı