Kurtulmamanızı tavsiye ederim. Bu fırsat Heroes'e gelmez. İyi değerlendirin.
Nasıl kurtulabilirim?
Kurtulmamanızı tavsiye ederim. Bu fırsat Heroes'e gelmez. İyi değerlendirin.
Bunu ben de yaşıyorum. Hatta garip bir şekilde bana haz veriyor.Merhaba, 16 yaşındayım, çok fazla hayal kuruyorum. Size saçma gelebilir ama bugün Koyun Shaun çizgi filmini hayal ettim. Sürekli böyle bir şeyleri hayal ediyorum, hatta ders çalışırken bile hayal kuruyorum, okulda bile hayal kuruyorum, yolda hayal kuruyorum, uyurken hayal kuruyorum. Yani her yerde hep hayal kuruyorum. Sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Şimdiden teşekkürler hepinize.
Okulda bile kuruyorsa kötü (benim gibi) büyük ihtimalle sürekli dalgın oluyor. Belki de sınavlarda bile böyle hayal kuruyor dalgın oluyor vb.Hayal kurmaktan neden kurtulmak istiyorsun?
Merhaba, 16 yaşındayım, çok fazla hayal kuruyorum. Size saçma gelebilir ama bugün Koyun Shaun çizgi filmini hayal ettim. Sürekli böyle bir şeyleri hayal ediyorum, hatta ders çalışırken bile hayal kuruyorum, okulda bile hayal kuruyorum, yolda hayal kuruyorum, uyurken hayal kuruyorum. Yani her yerde hep hayal kuruyorum. Sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Şimdiden teşekkürler hepinize.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.