M MaceWW0 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı:3060OC 8gb İşlemci: i312100f Anakart:Asus Prime H610M-K D4 Ram:2x 8gb 3200Mhz Depolama:Adata Legend 750 M.2 SSD Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #1 Öncelikle günaydın bu sabahtan beri internet sorunum var. Yanda telefonum var video izliyorum internet hep var ama bilgisayarda internet kopup duruyor. Oyun oynayamıyorum yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2021
Öncelikle günaydın bu sabahtan beri internet sorunum var. Yanda telefonum var video izliyorum internet hep var ama bilgisayarda internet kopup duruyor. Oyun oynayamıyorum yardım eder misiniz?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 4 Temmuz 2021 #2 Hat değerlerini atabilir misin? Modem ara yüzünden bulabilirsin.
XxS4M1xX Centipat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 549 Çözümler 6 4 Temmuz 2021 #3 İnternet sağlayıcınız TTNET mi?
Pithiux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.016 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Konohagakure 4 Temmuz 2021 #4 XxS4M1xX dedi: İnternet sağlayıcınız TTNET mi? Genişletmek için tıkla... Benim de internetim sürekli kopuyor ve internetin Türk Telekom.
XxS4M1xX dedi: İnternet sağlayıcınız TTNET mi? Genişletmek için tıkla... Benim de internetim sürekli kopuyor ve internetin Türk Telekom.
XxS4M1xX Centipat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 549 Çözümler 6 4 Temmuz 2021 #5 Pithiux dedi: Benim de internetim sürekli kopuyor ve internetin Türk Telekom. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom dünden beri sorun yaşıyor 1-2 güne düzelir.
Pithiux dedi: Benim de internetim sürekli kopuyor ve internetin Türk Telekom. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom dünden beri sorun yaşıyor 1-2 güne düzelir.
M MaceWW0 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı:3060OC 8gb İşlemci: i312100f Anakart:Asus Prime H610M-K D4 Ram:2x 8gb 3200Mhz Depolama:Adata Legend 750 M.2 SSD Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #6 CillianMurphy dedi: Hat değerlerini atabilir misin? Modem ara yüzünden bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ne yapacagımı anlamadım o ne demek? XxS4M1xX dedi: İnternet sağlayıcınız TTNET mi? Genişletmek için tıkla... evet
CillianMurphy dedi: Hat değerlerini atabilir misin? Modem ara yüzünden bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ne yapacagımı anlamadım o ne demek? XxS4M1xX dedi: İnternet sağlayıcınız TTNET mi? Genişletmek için tıkla... evet
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.071 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #7 Hocam kablolu kullanıyorsanız temasızlık olabilir.
XxS4M1xX Centipat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 549 Çözümler 6 4 Temmuz 2021 #8 MaceWW0 dedi: Ne yapacagımı anlamadım o ne demek? Evet. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'da dünden beri sorun var dün müşteri hizmetleri ile görüştüm en fazla 1 haftaya sorunun giderileceğini söylediler. CapsNumScroll dedi: Hocam kablolu kullanıyorsanız temasızlık olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş "bu Sabah'tan itibaren" demiş.
MaceWW0 dedi: Ne yapacagımı anlamadım o ne demek? Evet. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'da dünden beri sorun var dün müşteri hizmetleri ile görüştüm en fazla 1 haftaya sorunun giderileceğini söylediler. CapsNumScroll dedi: Hocam kablolu kullanıyorsanız temasızlık olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş "bu Sabah'tan itibaren" demiş.
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.071 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #9 XxS4M1xX dedi: Türk Telekom'da dünden beri sorun var dün müşteri hizmetleri ile görüştüm en fazla 1 haftaya sorunun giderileceğini söylediler. Hocam arkadaş "bu Sabah'tan itibaren" demiş. Genişletmek için tıkla... Hocam işte kabloda temasızlık olamazmı demek istedim bu sabahtan yani.
XxS4M1xX dedi: Türk Telekom'da dünden beri sorun var dün müşteri hizmetleri ile görüştüm en fazla 1 haftaya sorunun giderileceğini söylediler. Hocam arkadaş "bu Sabah'tan itibaren" demiş. Genişletmek için tıkla... Hocam işte kabloda temasızlık olamazmı demek istedim bu sabahtan yani.