Sürekli IP Adresi Nasıl Değiştirilir?

AlkolikPapağan

Femtopat
Daha fazla  
Selam Türk Telekom kullanıyorum her yerde araştırıyorum fakat sürekli IP değiştirme diye bir şey bulamadım. Daha doğrusu Türk Telekom için bulamadım. Modemimin IP'sini nasıl sürekli değiştirebilirim 192.168.1.75'ken mesela 5 saniye de 192.168.1.85 yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam Türk Telekom kullanıyorum her yerde araştırıyorum fakat sürekli IP değiştirme diye bir şey bulamadım. Daha doğrusu Türk Telekom için bulamadım. Modemimin IP'sini nasıl sürekli değiştirebilirim 192.168.1.75'ken mesela 5 saniye de 192.168.1.85 yapabilirim?

Programlama biliyorsan kendin bir program yapabilirsin.

Modemin IP'si mi İnternete çıktığın IP mi?

Benim bildiğim bir yöntem var.
Modem paneli üzerinden.
Ama DSL bağlantınız gidip geliyor.
Daha sonra IP adresiniz değişmiş oluyor.
Sizin kullandığınız modem ve modeli nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şansını dene bunda. Belki çalışır. Eskiden çalışıyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı