09alperpc09
Centipat
Arkadaşlar ben donanım arşivi V4 almıştım çıktıktan 5 gün sonra maalesef 100₺ zam ile almıştım ve yanında bir hata yaptim, monitör almadım. Daha sonra kendim Gittigidiyor'dan ViewSonic VX2458 C-MHD aldim ve ben bu monitörü 1215 ₺ ve 75₺ maxipuan ile alabilecekken kartım telefonu açarken kapattıkları için onay vermediğinden dolayi kartım sitede kullanıma kapandı ve bankamatik kartlar kampanyaya dahildir yazıyormuş onu görmedim. Maalesef 20₺ zam ve 75₺ maxipuansiz aldım daha neler neler buraya sığmaz ben kasayla beraber AOC C24G1 monitoruyle alsaydim bu ikisi bana 4700₺ geliyorken dandik yazısı bile sökülen monitörle aynı para neredeyse bana 4635₺ geldi ve ben şu an sehirdisindayim 1 ay yokum. Tamda bana inat İtopya indirim yaptı cumartesi günü ve ben çok üzüldüm, 1300'e keşke ben alacakken yapsalardi. Ben 1 aydan beri kafaya takmış bulunmaktayım bu konuyu, sürekli aklımda. Bana gitti yukarı aşağı ince kenarlı sağa sola dönen monitör hem de param gitti 1000 TL'lik monitöre 1235 lira para verdim, bana bir şey deyin lütfen arkadaşlar.
Son düzenleyen: Moderatör: