Sürekli kafaya takma sıkıntısı ve şanssızlık

09alperpc09

Centipat
Arkadaşlar ben donanım arşivi V4 almıştım çıktıktan 5 gün sonra maalesef 100₺ zam ile almıştım ve yanında bir hata yaptim, monitör almadım. Daha sonra kendim Gittigidiyor'dan ViewSonic VX2458 C-MHD aldim ve ben bu monitörü 1215 ₺ ve 75₺ maxipuan ile alabilecekken kartım telefonu açarken kapattıkları için onay vermediğinden dolayi kartım sitede kullanıma kapandı ve bankamatik kartlar kampanyaya dahildir yazıyormuş onu görmedim. Maalesef 20₺ zam ve 75₺ maxipuansiz aldım daha neler neler buraya sığmaz ben kasayla beraber AOC C24G1 monitoruyle alsaydim bu ikisi bana 4700₺ geliyorken dandik yazısı bile sökülen monitörle aynı para neredeyse bana 4635₺ geldi ve ben şu an sehirdisindayim 1 ay yokum. Tamda bana inat İtopya indirim yaptı cumartesi günü ve ben çok üzüldüm, 1300'e keşke ben alacakken yapsalardi. Ben 1 aydan beri kafaya takmış bulunmaktayım bu konuyu, sürekli aklımda. Bana gitti yukarı aşağı ince kenarlı sağa sola dönen monitör hem de param gitti 1000 TL'lik monitöre 1235 lira para verdim, bana bir şey deyin lütfen arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Takma bu kadar her şeyi. Ben de RAM'ler pahalıyken almıştım. Şimdi ucuzladı. Ucuza satmak zorunda kalıyorum. 2 RAM'ı 400 TL'ye aldım. Şimdi 180 TL'ye satıyorum. Bir tanesinin fiyatına. Yani çok takmamak lazım böyle şeyleri.
Monitör ya abi şimdi 3 4 sene kullanicam uniye bile götürürüm ben viewsonic çok daha kaliteli biliyordum yazıklar olsun aoc yukarı aşağı gidiyor standı çok iyi malzeme kalitesi çok iyi ama napalım sanada geçmiş olsun
Hocam, kendini üzdüğüne değmez. Boşver olan oldu. Benim de başıma geldi. 235 lira çok büyük para değil bu devirde. Güle güle kullan monitörünü, üzülme.
Eyvallah abi ama monitor olunca koydu bana yaklaşık 1400 liralık monitörü 100 lira indirimini kaçırdım ve maalesef ucuza pahalı verdim kaliteiisinden oldum :(

Bende de iki sorun var. Tüketici Hakem Heyeti'ne verdim Dell'i. Sonucu bekliyorum. Her gün, her saat E-Devlet'e bakıyorum, sonuç geldi mi diye. Çok kötü bir sorun, takıntılı olmak.

Bu teknoloji işi böyle.

Mesela Samsung 750 Evo 250 GB 400 TL aldım. O zamanlar Samsung 850 Evo 250 GB 450 TL fiyatı vardı. Bende de 400 TL vardı ve mecbur onu aldım. 2 sene oluyor alalı ya da 3 sene tam hatırlamıyorum.

Şuan Samsung 860 EVO 250 GB olan Modelleri 260 TL bile gördüm. Ürünlerin fiyatları her zaman değişiyor.

190 TL aldığım 8 GB RAM mesela şuan 300-400 TL arası gibi 🤠

Bazı ürünlerin fiyatları yükseliyor, bazıların düşüyor😉

Sen alırsın ve ertesi gün yenisi ya da fiyatı düşer😅

Bu teknoloji işi böyle.

Mesela Samsung 750 Evo 250 GB 400 TL aldım. O zamanlar Samsung 850 Evo 250 GB 450 TL fiyatı vardı. Bende de 400 TL vardı ve mecbur onu aldım. 2 sene oluyor alalı ya da 3 sene tam hatırlamıyorum.

Şuan Samsung 860 EVO 250 GB olan Modelleri 260 TL bile gördüm. Ürünlerin fiyatları her zaman değişiyor.

190 TL aldığım 8 GB RAM mesela şuan 300-400 TL arası gibi 🤠

Bazı ürünlerin fiyatları yükseliyor, bazıların düşüyor😉

Sen alırsın ve ertesi gün yenisi ya da fiyatı düşer😅
Yok hocam benimki tam tersi ben viewsonic çok daha kaliteli diye kasayla beraber almamıştır yani benim düzgün araştırmam ve 235 TL daha pahalıya almam ben kasayla beraber alicaktim nasıl olsa 1300 vericektim ve ben 1235 e çerçevesi kalın eğilmez yukarı aşağı sağa sola dönmez 1ms ve freesync aynı anda çalışmayan çirkin bir monitörü 3 gün sonrasına aldım yazıklar olsun viewsonice keşke kasayla beraber alsaydim o zaman 1300 e taş gibi malzeme kalitesi çok kaliteli yükselip alçalan eğilen tam e sporcu monitörü olucakti ama kendi malligimdan hemde 1ms freesync aynı anda çalışacaktı yok arkadaş benim sadece bu isim değil ki her işim böyle Allah kahretsin bendeki şansı aynı paraya BMW 2019 mu alırsın yoksa 2012 2013 mu Allah kahretsin böyle işi.

Aynı durumu bilgisayar toplama işinde ben de yaşadım. Uzun sürelerdir toplamak istiyordum ancak sürekli bekliyordum artık toplamak istiyorum kesin diye gidip aldım. 1 hafta sonra Hepsiburada birçok bilgisayar parçasında KDV indirimi yaptı ve şok oldum. Daha iyi parçalar, daha uygun fiyatlar varken ben de ne yaptım dedim kendime, yine çok iyi bir sistemim var ancak daha iyisi daha uygun olacakken fırsatı kaçırınca insan üzülüyor. Ben 1 hafta düşündüm bunun üzerine kendimi daha fazla yormamaya karar verdim, maalesef kolay çıkılmıyor bu durumdan. Ancak yine de üzülmeyin. Ben de çok keşke dedim birçok işimde, aldığım yanlış kararlar oldu ancak bunlar tecrübe ve birike birike bize bir daha yanlış yapmamamızı öğretiyor. Şu an durumunuz için ne desem sizi tatmin etmeyecek tabii ki ancak aynı durumları ben de yaşadım ve yaşıyorum, bunu belirtmek istedim.

Arkadaşlar ben donanım arşivi V4 almıştım çıktıktan 5 gün sonra maalesef 100₺ zam ile almıştım ve yanında bir hata yaptim, monitör almadım. Daha sonra kendim Gittigidiyor'dan ViewSonic VX2458 C-MHD aldim ve ben bu monitörü 1215 ₺ ve 75₺ maxipuan ile alabilecekken kartım telefonu açarken kapattıkları için onay vermediğinden dolayi kartım sitede kullanıma kapandı ve bankamatik kartlar kampanyaya dahildir yazıyormuş onu görmedim. Maalesef 20₺ zam ve 75₺ maxipuansiz aldım daha neler neler buraya sığmaz ben kasayla beraber AOC C24G1 monitoruyle alsaydim bu ikisi bana 4700₺ geliyorken dandik yazısı bile sökülen monitörle aynı para neredeyse bana 4635₺ geldi ve ben şu an sehirdisindayim 1 ay yokum. Tamda bana inat İtopya indirim yaptı cumartesi günü ve ben çok üzüldüm, 1300'e keşke ben alacakken yapsalardi. Ben 1 aydan beri kafaya takmış bulunmaktayım bu konuyu, sürekli aklımda. Bana gitti yukarı aşağı ince kenarlı sağa sola dönen monitör hem de param gitti 1000 TL'lik monitöre 1235 lira para verdim, bana bir şey deyin lütfen arkadaşlar.
Şans işi hocam takmayın kafaya. Çoğu kişi MSI armor model kartların sorunlu olduğunu söylediği için Sapphire RX 570 Pulse modelini satın almıştım ve şansıma kartta coil whine ve aşırı ısınma sorunu mevcut. Üstelik 994 liraya yakın bir para ödemiştim. Ondan 2 hafta sonra Hepsiburada indirimle hem daha ucuza sattı hemde 1000 lira civarına RX 580 4 GB sattı. Ama hala üzülmüyorum sağlık olsun önemli olan o.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı